Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

False Alarm!



Διάψευση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ, Νικόλα Πατέρα στο δημοσίευμα της εφημερίδας "η Πράσινη". Για προσπάθεια αποσταθεροποίησης έγινε λόγος από το γραφείο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ. Αναλυτικά η δήλωση:

Δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Νικόλα Δ. Πατέρα

Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη» που υποτίθεται ότι «αποκαλύπτει» ως πρόθεσή μου την αγορά, από κοινού με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ επιθυμώ να επισημάνω τα ακόλουθα:

•Ποτέ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν εξέφρασε την πρόθεση να πουλήσει την ΠΑΕ.
•Ουδέποτε εγώ ή ο Ανδρέας Βγενόπουλος εκδηλώσαμε την πρόθεση να αγοράσουμε την ΠΑΕ από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
•Κανείς από την εφημερίδα δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου προκειμένου να διασταυρώσει αν ισχύει η ψευδέστατη αυτή πληροφορία πριν τη δημοσιεύσουν.
Τέτοια αποπροσανατολιστικά δημοσιεύματα όχι μόνο δεν βοηθάνε στην κατεύθυνση της συσπείρωσης της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το μέλλον, αλλά αντίθετα, καλλιεργούν εκ νέου διχαστικό κλίμα και καχυποψία ανάμεσα στους μετόχους και τους φιλάθλους.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη δήλωσε, στο ΔΣ της 1ης Μαρτίου ότι θα συμμετέχει στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ουδέποτε εκδήλωσε την πρόθεση να πουλήσει την ΠΑΕ. Συνεπώς, γεννιούνται σοβαρά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα τέτοιων δημοσιευμάτων έπειτα μάλιστα από την επίτευξη των στόχων μας (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και λίγο πριν τη διεξαγωγή του Διοικητικού Συμβουλίου, στο οποίο θα ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

3 σχόλια:

  1. Σανιδες σωτηριας δινουν στον πρακτορα Γιαννακης και Δημητρακης...
    Ντροπη και ξεφτιλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xortari perimenate kai thn anakoinwsh-diapseush tou patera gia na anebase to 8ema e? ;-) Moutraaaaaaa xexexe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oust apo dw re pseftopanathinaikes fullades!!!tha katanthsete kai seis san to kwlo derby !!!!ante apo dw re!!!mia zwh pseutes!!!!kai gw thelw na plhrwnomai gia na lew istorioules!!!epeidh elege thn apopsh tou efuge o laras?>?>?babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή