Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Καταδικασμένος από την αρχή...



Μέχρι εδώ ήταν για τον Ολυμπιακό καθώς από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου παρέδωσε πνεύμα. Σε όλο το ματς αρκέστηκε να κυνηγά το σκορ καθώς δεν βρήκε ποτέ λύση απέναντι στην ασφυκτική άμυνα της Μπαρτσελόνα η οποία φέτος αποτελεί το σήμα κατατεθέν της. Η Μπαρτσελόνα διαδέχεται τον Παναθηναϊκό και για έναν χρόνο θα είναι η βασίλισσα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ καθώς επικράτησε των ερυθρόλευκων 86-68 στον τελικό του Παρισιού. Αβοήθητος από τον πάγκο αλλά και από τους παίκτες που στον ημιτελικό έκαναν τη διαφορά, παραδόθηκε στις ορέξεις των Καταλανών οι οποίοι είναι άξιοι πρωταθλητές Ευρώπης. Κρίμα για τον κόσμο που στάθηκε όσο μπορούσε στην ομάδα αλλά μαζί με τους παίκτες παρέδωσε και αυτός τα όπλα από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου.

Στους ερυθρόλευκους τελικά στοίχισε και το γεγονός πως πήγαν περίπατο μέχρι το F4 χωρίς να διασταυρωθούν με ισχυρούς αντιπάλους και χωρίς να "ψηθούν" στα ...δύσκολα.

Δεύτερο Ευρωπαϊκό για την Μπάρτσα.

Ναβάρο με 21 και Μάικλ με 14 οι πρώτοι σκόρερ της Μπαρτσελόνα. Για τον Ολυμπιακό ο Κλέιζα σκόραρε 13 πόντους και τον ακολούθησαν Παπαλουκάς και Τσίλντρες με 12.

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai poli kratise to paramithi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MONO H PANATHA TO SHKWSE EKEI ME THN IDIA ANTIPALO KAI ME KAKISTH DIAITHSIA!!!!
    OE OE OE OE OE OE OE H KOUPES EINAI AMETRHTES PANATHINAIKE!!!!babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gauroi eiste h ntroph twn opadwn.

    k an de ginei auto sta rx....ia mas ta dyo lete....giauto to voulwsate sthn 4h periodo. de sas noiazei giauto. tha arxisete to paramuthi pali.poio mpasket.... kseroume, kseroume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή