Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Back to reality


Μπορεί στη μισή Ευρώπη το πρωτάθλημα να κρίνεται αυτό το Σ/Κ, μπορεί το δικό μας πρωτάθλημα να έχει βαφεί πράσινο εδώ και καιρό, όμως έχουμε ακόμα κάποιες ανοικτές υποθέσεις. Τα "επίπονα και αχρείαστα" σύμφωνα με τον Α. Νικοπολίδη play offs. Έτσι σήμερα μετά την αναβολή της αγωνιστικής επιστρέφουμε στην ...πραγματικότητα με δύο δυνατά παιχνίδια.

Αρχικά ο Άρης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ χωρίς τον Σέρχιο Κόκε, με το κλασικό 4-4-2 του Κούπερ και επιθετικές αιχμές τους Τζόνσον και Κάμπορα. Η ΑΕΚ, εκτός στόχων και στα πλέι οφ, υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς με τους Λεονάρντο Μαντούκα Νέμεθ και Μπλάνκο να διεκδικούν 2 θέσεις στην ενδεκάδα.

Στο ματς της Τούμπας ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό χωρίς τον Ίβιτς. Και όταν μιλάμε για τον Ίβιτς εννοούμε τον μισό ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Φωτάκης θα πάρει τη θέση του. Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει την υπόθεση 2η θέση, με τους Μαρέσκα Τοροσίδη και Όσκαρ στον άξονα και τον Ντάρμπισαιρ στην κορυφή.

Ας δούμε 2 ωραία παιχνίδια και να μη χρειαστεί πάλι να περάσουμε 2-3 μέρες με αναλύσεις επί αναλύσεων για τη διαιτησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου