Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Blue is the color, Chelsea is our name!



Έσπασε όλα τα κοντέρ η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στην Αγγλία. Η Τσέλσι κατέκτησε το πρωτάθλημα όμως εκτός από αυτό έγραψε και κάποια ρεκόρ. Ας τα δούμε στα γρήγορα:

Η Τσέλσι είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που σπάει το φράγμα των 100 γκολ (103 γκολ σε 38 αγώνες) σε πρωτάθλημα 20 ομάδων.

Έγινε η πρώτη ομάδα που σε 4 παιχνίδια σκοράρει 7 ή περισσότερα γκολ!! Με Σάντερλαντ 7-2, με Άστον Βίλα 7-1. με Στόουκ Σίτι 7-0 και τέλος με Γουίγκαν 8-0! Όλα στο Στάμφορντ Μπρίντζ.

Σάρωσε στα ντέρμπι. Νίκησε μέσα-έξω Μάντσεστερ Γ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ. 2-0 και 0-2 τη Λίβερπουλ, 1-0 και 1-2 την ομάδα του Σερ Άλεξ και 2-0 0-3 την Άρσεναλ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ μία ομάδα είχε τέσσερις παίκτες που σκόραραν 10 και πλέον γκολ! Ντρογμπά 29, Λάμπαρντ 22, Μαλουντά 12 και Ανελκά 11.


3 προσθήκες έκανε μόνο το περασμένο καλοκαίρι ο Αντσελότι. Πρόκειται για τους Ζίρκοφ, Στάριτζ και Τέρνμπουλ (Τ), οι οποίοι είχαν και 14 συμμετοχές φέτος.

Βασικοί μεταγραφικοί στόχοι: Φερνάντο Τόρρες, Γκονζάλο Ιγκουαίν, Ντι Μαρία, Σούμποντιτς και Ριμπερί.

5 σχόλια:

  1. Bravo sthn Chelsea. Poios einai o Soumpontits?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ο Νέβεν Σούμποτιτς, κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ, 21 χρονών, 1.93 ύψος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο της Σερβίας για τη θέση της άμυνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA AFHSEI KATW TOUS METAGRAFIKOUS STOXOUS TOU PANATHINAIKOU!!!!HAHAHA!!!AUTOI EINAI SULLOGOI!!!N.D.PATERAS FOR EVER!!!babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή