Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Του ξέφυγε!


Αν διαβάζουμε καλά και δεν μας γελούν τα μάτια μας η εφημερίδα Ντέρμπι σημερά τα "χώνει" στον... Γιάννη Βαρδινογιάννη;;;

Tα χρήματα όπως λέει που έπρεπε να βγουν από την τσέπη και να μπουν στην ομάδα άρα και όχι πάλι σε άλλη τσέπη, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια!!! Για ποιον μιλάει; Γιατί ο Τζίγγερ όπως λέει πιό κάτω έκανε πρόταση για να αποκατασταθεί η οικογένεια του και ο Βγενόπουλος είπε ότι προτιμά τα λεφτά να μπουν στην ομάδα! Περίεργα πράγματα!

Εξού και ο τίτλος με τα μεγάλα γράμματα και οι δύο φωτογραφίες φανταζόμαστε! Γιατί ο μεν Τζίγγερ είπε "πουλάω και την κάνω" και ο δε Βγενόπουλος απάντησε ότι "αν είναι να επιστρέψουμε σε εποχές λιτότητας δεν μπορώ να συνεχίσω"! Πολύ περίεργα πράγματα!

Συν η μπιχτή για πρωτοσέλιδα για όσους τηρούν σιγή ιχθύος αν πάλι καταλαβαίνουμε καλα!

Πολύ μπερδεμένο εξώφυλλο την ώρα που οι πρότασεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας ήταν τόσο ξεκάθαρες, όπως είπε! Ίσως η πολύ σύγχυση της χθεσινής ημέρας, οι μακροσκελείς ανακοινώσεις, η χθεσινοβραδινή έκτακτη εκπομπή του διευθυντή της εφημερίδας Ντέρμπι, Κώστα Γκόντζου τον ανάγκασαν να δουλέψει χωρίς καθαρό μυαλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου