Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ!


Τεράστια ομοιότητα παρουσιάζει η πώληση του συνόλου των μετοχών (;;;) από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη με την ιστορία που τραβάει εδώ και έναν χρόνο στο Λιμάνι. Όπως και ο Σωκράτης Κόκκαλης:

1. Ο Τζίγγερ δεν φαίνεται διατεθειμένος, να κανονίσει την οικονομική τρύπα που επί ιδιοκτησίας του δημιουργήθηκε.

2. Ο Τζίγγερ δεν "μιλάει" με επιχειρηματικούς όρους για την πώληση της εταιρίας και με διάφορα επικοινωνιακά τρικ αποπροσανατολίζει από την ουσία.

3. Ο Τζίγγερ έκανε τον απολογισμό του και όπως και το 2008, τότε που θα έμενε ως εγγυητής, το 2009 που ο Κόκκαλης θα τακτοποιούσε την ΠΑΕ όπως και την ΚΑΕ εγγυόμενος τους διαδόχους, έτσι και τώρα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κάνει λόγο για μακροημέρευση της ΠΑΕ και προσπαθεί να φανεί πάλι ως εγγυητής σε ένα θέμα που διαχειρίστηκε πολύ ζημιογόνα.

4. Και τέλος όπως και ο Σωκράτης Κόκκαλης, έτσι και ο Τζίγγερ, ως ο κάτοχος του μαχαιριού και του καρπουζιού, θέτει τους δικούς του όρους, σε μία υποτιθέμενη αγοραπωλησία που σε τίποτα δε συνάδει με τους νόμους που διέπουν και χαρακτηρίζουν την αγορά εντός της εταιρίας, την τακτοποίηση των ζημιών και την ομαλή μετάβαση σε έναν χρονικό ορίζοντα του ποσοστού.

3 σχόλια:

  1. XXAXAAXAXXA ETSI BRAVO.

    MIA ZWH MAZI HTAN AYTOI OI DYO. TON IDIO STOXO EIXAN, NA KATASTREPSOYN TON PANATHINAIKO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια χαρά τα λέει το Χορτάρι. Αν κάτσει και διαβάσει κάποιος τα σημερινά άρθρα μπορεί να καταλάβει πλήρως το τι συμβαίνει στον Παναθηναικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.all4basket-gr.blogspot.com/ mpeite an thelete kai sthrixte :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή