Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΚΕΡ

Όπως διαβάσατε και πριν λίγες εβδομάδες στο χορτάρι, έχουν βγει τα μαχαίρια στον χώρο των παραγόντων σχετικά με την ελληνική διαιτησία. Ο Σ. Κόκκαλης είχε ραντεβού με τον Γκαγκάτση προσπαθώντας να "ενεργοποιήσει" τις παλιές άκρες. Ο ΠΑΟ κινείται με σχέδιο αντι-Βασάρα και είναι επίσης κάθετος και σε ότι αφορά ονόματα τύπου Ζωγράφου. Ο Πηλάβιος προσπαθεί και πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες όμως ξέρει οτι "χρωστάει" στον Ν. Πατέρα. Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν πως και ο Αντρέας Βγενόπουλος κινείται παρασκηνιακά (και μάλιστα για πολλούς αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίον ο μέτοχος του ΠΑΟ αποτραβήχτηκε απο τη δημοσιότητα).

Όπως και να χει βλέπουμε μεγάλη ένταση σε έναν χώρο που είχαμε συνηθίσει να είναι ...μονόχρωμος τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα κάποιοι πάνε να ...χαλάσουν την πιάτσα και σίγουρα οι έχοντες και κατέχοντες δε θα παραδώσουν τα όπλα. Από τα λίγα που έχουν βγει προς τα έξω τους τελευταίους μήνες είναι η ατάκα του Βγενόπουλου στον κύκλο του "αν δε δεχτεί το fair play θα τον τελειώσω".

Απ την άλλη ο ηγέτης του ΟΣΦΠ δεν διατίθεται να παραδώσει έτσι απλά τα όπλα. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε κάτι άλλο βέβαια. Γιατί μία ομάδα που έχει σηκώσει 12 πρωταθλήματα σε 13 χρόνια δεν δέχεται κάποια αλλαγή στη διαιτησία. Έχει να κάνει αυτό με τα κερδισμένα πρωταθλήματα; Ισχύει λοιπόν κατά κοινή παραδοχή οτι κάποιοι προσπαθούν να επαναφέρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην πιο μαύρη περίοδο της παράγκας; Και επειδή, περί πόκερ ο λόγος, στα σημεία μέχρι τώρα νικητές είναι οι πράσινοι...

Άντε τα λέμε μεθαύριο. Καλή ψήφο. Χεχεχε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου