Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ "Original"



«Η ΑΕΚΑΡΑ δεν χρειάζεται προπονητή στον πάγκο της για να διεκδικεί την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Η Α.Ε.Κ. δεν χρειάζεται προπονητή να προσπαθεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, να φέρνει ισοπαλία στο 93’ στο Χαριλάου με τα σκουλήκια και να πανηγυρίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως πανηγυρίστηκε στο κέντρο του γηπέδου η γκολάρα του Μαιστόροβιτς, μόνο και μόνο για να διεκδικεί μια καλύτερη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Προπονητή χρειάζεται για να μην γίνεται ρεζίλι στη Φυλή από τον Θρασύβουλο.


Η Α.Ε.Κ. πρέπει να τραβήξει μπροστά. 2 χρόνια τώρα ψάχνουμε να βρούμε το δρόμο μας αγωνιστικά και κάθε χρόνο πάμε και πιο κάτω. Κάθε χρόνο και χειρότερα. Κι όμως. Ο προπονητής στο απυρόβλητο. Τα παλιά τα αφήνουμε για αυτούς που θυμούνται αλλά τα καινούργια αφορούν όλους μας.


2 χρόνια τώρα η ORIGINAL κάνει το μαλάκα. Για το καλό της Α.Ε.Κ. Για να μην υπάρξει νέος διχασμός. Για να είναι καλό το κλίμα στην εξέδρα. Κάνει το μαλάκα για να μην χρεωθεί μια νέα ενδεχόμενη φυγή του αποτυχημένου. 2 χρόνια τώρα προσπαθεί να μην ασχολείται μαζί του θεωρώντας ότι είναι αόρατος. Προσπαθεί να βρίσκει τη δύναμη και το κουράγιο όπως τόσος κόσμος κάνει που γυρίζει στο σπίτι του κουρασμένος και αηδιασμένος από το θέαμα που βλέπει κάθε Κυριακή.


Κι όμως. Η προσπάθεια που γίνεται ώστε να μην τσαλακωθεί το προφίλ του αποτυχημένου είναι εντυπωσιακή. Πότε με παρεμβάσεις του φίλου του πρώην προέδρου, πότε με δηλώσεις του ξενιτεμένου Αμερικάνου, πότε με αφιερώματα σε εφημερίδες και ραδιόφωνα και πότε με επισκέψεις στους Θρακομακεδόνες για να «φοβηθούν» οι ξένοι αφού έχουν προηγηθεί συλλαλητήρια για πάρτη τους ώστε να αποφευχθεί μια ενδεχόμενη πώλησή τους.


Ολοι κρίνονται. Και ο αποτυχημένος κρίθηκε όταν ο μισός ΠΑΟΚ γλεντούσε στα μπουζούκια και ο άλλος μισός βρισκόταν στο αεροπλάνο παίρνοντας τη 2η θέση και κάνοντας πλάκα στην Α.Ε.Κ. Όλοι και όλα κρίθηκαν στην Τούμπα.


Η δική μας ανοχή δεν ήταν ποτέ αποδοχή. Κάτι που οι σημερινοί μέτοχοι Παππάς και Νοτιάς δεν σεβάστηκαν και αποφάσισαν ότι το έργο του αποτυχημένου κρίνεται επιτυχημένο. Κρίμα !!!


Ραντεβού στο ΟΑΚΑ για να γιορτάσουμε την μεγάλη νίκη και την οριστική απόλυση.


ΟΥΣΤ αποτυχημένε!!!».

7 σχόλια:

  1. exete kanei 30 kwlotoumpes ekei sthn original gia ton bajevic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KATO APO PAOK KAI ARH EXETE KATANTHSEI AEKAKIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε, το πήρανε πίσω το συγχωροχάρτι αυτοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. POIES KWLOTOUMPES RE MEGALE? THN ANAKOINWSH TH DIABASES? H GRAFEIS MALAKIES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ksereis esy gia ti kwlotoumpes milaw. opws ta leei to palikari apo panw einai. to sugxwroxarti to phrate pisw? oi misoi kanate thn kwlotoumpa-sugxwresh gia to kalo ths aek k oi alloi misoi kanane thn kardia tous petra k gia na mhn xalasoun to kalo klima eipan oti ama einai na pame ghpedo k na vrizoume dn pame katholou. pes mou twra esy oti dn einai etsi. panathinaikos eimai egw alla exete kourasei, dn nomizeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. gamw tin original
    peirates21

    ΑπάντησηΔιαγραφή