Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Θα μείνει μόνο ως Πρόεδρος!


Όπως όλα δείχνουν ο Νικόλας Πατέρας θα παραμείνει πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ, αφού μάλλον θα δεχτεί την πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη για παράταση της προεδρίας του.

Οι βασικοί άξονες της παραμονής Πατέρα που «βγαίνουν» από τη χθεσινή επαφή που είχαν οι δύο μέτοχοι του ΠΑΟ έχουν ως εξής:

1. Το μπάτζετ δεν καθορίστηκε και δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένα νούμερα. Οι αριθμοί που γράφονται δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα και είναι τόσο αληθινά όσο και η «πρόταση – βόμβα» που θα έκαναν οι Βγενόπουλος και Πατέρας για την ΠΑΕ.

2. Ο Ν. Πατέρας θα παραμείνει πρόεδρος με αυξημένες αρμοδιότητες παίρνοντας τις εγγυήσεις που ζητά εδώ και μήνες σχετικά με τον πόλεμο που δέχτηκε ο ίδιος αλλά κυρίως η ομάδα από «εχθρούς» και «φίλους».

3. Ο Γ. Βαρδινογιάννης ήταν αυτός που τελικώς ζήτησε επιτακτικά από τον Πατέρα να μείνει πρόεδρος, αναλογιζόμενος την επιτυχία του δεύτερου στο πολύ σοβαρό θέμα της εκκαθάρισης του ελληνικού ποδοσφαίρου παρασκηνιακά, αλλά πάνω απ’ όλα το νταμπλ που έκανε η ομάδα και τον καθιστά αυτόματα πετυχημένο πρόεδρο.

4. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟ επίσης έκρινε σκόπιμο να παραμείνει οπωσδήποτε πρόεδρος ο Πατέρας βλέποντας την ολοκληρωτική αποδοχή που έχει ο πρόεδρος από τους φιλάθλους της ομάδας.

5. Οι όροι, τα νούμερα και τα πρόσωπα για το μέλλον του Παναθηναϊκού θα συζητηθούν στο Δ.Σ. της Παρασκευής (;) και εκεί θα «παιχτεί» το γερό παιχνίδι αφού οι αποφάσεις που θα παρθούν θα έχουν προοπτική διετίας τουλάχιστον.

6. Ο Γ. Βαρδινογιάννης ενδέχεται να δώσει εξηγήσεις για το θέμα του γηπέδου καθώς υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του. Το θέμα με το πολυβασανισμένο γήπεδο του ΠΑΟ, που έχει αναλάβει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης βρίσκει συνεχώς σκοπέλους και αναποδιές, ενώ αμέτρητα είναι τα πισωγυρίσματα και οι αναβολές. Αυτό, καθώς και η κακοδιαχείριση από την ΓΗΠΕΛ έχουν προκαλέσει εκνευρισμό και δυσαρέσκεια στις τάξεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αλλά και των φιλάθλων της ομάδας.

3 σχόλια:

  1. XORTARI KANEIS TIN KOTA ME TIN PRASINI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχρηστε σοφερακο σταματα να μπλεκεσαι στα ποδια του Πατερα!!!

    Εισαι ανικανος και ειναι ικανος!!!

    Σε ειχε ο Κοκκαλης στη φαπα και ο Πατερας εχει τον Κοκκαλη στη φαπα!!!

    Παιξε με τα αυτοκινητακια σου και ασε τον Παναθηναικο ησυχο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GKONTZO KAI KONTE NA DO POY THA KRYFTEITE TORA POY AFHNATE AIXMES GIA TON PATERA KAI TA ERGA TOU STHN OMADA.
    OXI MEXRI TO 2012 ALLA MEXRI TO 2050 PRPEPEI NA EINAI PROEDROS O NIKOLAS THS KARDIAS MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή