Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Πετάει ο ΠΑΟΚ


Νίκη 0-1 για το δικέφαλο του Βορρά μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης με σκόρερ το Βλάνταν Ίβιτς. Ο ΠΑΟΚ νίκησε πάλι τον Ολυμπιακό, για τρίτη φορά φέτος (2 φορές εκτός έδρας) και τον άφησε εκτός προκριματικών για το Champions League.
Η συμπαγής άμυνα των παικτών του Σάντος, η καλή κυκλοφορία της μπάλας και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο οδήγησαν τον ΠΑΟΚ πανάξια στην 1η πρώτη θέση των play-offs και 2η θέση του πρωταθλήματος.

Αξιολύπητος ο Ολυμπιακός και βουβό το μισοάδειο Καραϊσκάκη, με εξαίρεση ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο του κόσμου στο β' ημίχρονο που με το σύνθημα "ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" ξεσπάθωσε για πρώτη φορά τόσο μαζικά εναντίον του ιδιοκτήκη και προέδρου της ΠΑΕ. Όποιος δεν μπορεί να παίξει μπάλα, παίζει ξύλο και αυτό το είδαμε ΚΑΙ σήμερα από τον Ολυμπιακό, με πολλά νεύρα και μερικά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα που σηκώνανε και την κόκκινη κάρτα.

Υγ. Όποτε έχει επιχειρήσει να αναφέρει στατιστικά στοιχεία θέλοντας να δείξει πως η παράδοση ευνοεί τον Ολυμπιακό, ο Κ. Νικολακόπουλος στο "ΦΩΣ", φέτος πάντα συμβαίνει το αντίθετο... Έτσι και σήμερα έγραψε πως ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν έχει δύο καλά αποτελέσματα εκτός έδρας μέσα στην ίδια σεζόν με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και αυτό αποδείχτηκε και σήμερα.

5 σχόλια:

  1. χρεωκοπια προ των πυλων.που ναι ο σωκρατης, οεο?

    νωντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνε τα λεφτά του τσου-λου... τώρα με το έλλειμμα δεδομένο δεν υπάρχει ούτε σάλιο για μεταγραφές.. Σκούρα τα πράματα.... πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. twra einai h wra oloklhrh h xwra tragouda=pote xana pote xana prwtathlhma kai sentoni ston peiraia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή