Τρίτη 25 Μαΐου 2010

100 η αλεπού, 110 το αλεπουδάκι;;;


Σκληρή απάντηση Βγενόπουλου στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Το τρικ του Τζίγγερ δεν πέτυχε και η πρωινή ανακοίνωση που έσπευσε να βγάλει γύρισε μπούμερανγκ προς τον ίδιο. Λεφτά για τον ΠΑΟ και όχι για τον Βαρδινογιάννη είναι διατεθιμένη να βάλει η πλευρά Βγενόπουλου. Με τον τρόπο αυτό δεν δέχτηκαν να φορέσουν τη θηλιά της πίεσης του κόσμου, που προσπάθησε να τους βάλει ο Γ. Βαρδινογιάννης. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν. Ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να πάρει λεφτά στην τσέπη για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό που υπεραγαπά. Για να φθάσουμε μέχρι εδώ στήθηκε ένα απίθανο επικοινωνιακό παιχνίδι, από τη δήθεν αύξηση κεφαλαίου 40-50 εκατ. Ευρώ που θα κάλυπτε ο μεγαλομέτοχος και που κατέληξε στα 15 εκατ. Ευρώ, μέχρι τις αποτιμήσεις που δείχνουν ένα Παναθηναϊκό super-ζημιογόνο και ταυτόχρονα να αποτιμάται πάνω από 100 εκατ. Ευρώ, γιατί άραγε;

Είναι λυπηρό ότι τη στιγμή που η πολύμετοχικότητα με πρόεδρο-ηγέτη τον κ. Νίκο Πατέρα πέτυχε απολύτως, αντί να συνεχίζουμε βάζοντας όσα λεφτά χρειάζονταν για διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης χρησιμοποιεί ως μέσω πίεσης το πισωγύρισμα του Παναθηναϊκού με την απομάκρυνση του επιτυχημένου Προέδρου, την μείωση των συμβολαίων και τις πενιχρές μεταγραφές, προκειμένου να πάρει χρήματα από τα «κορόιδα» που έχουν ήδη βάλει 67 εκατ. Ευρώ χωρίς καμία αποτίμηση και μόνο από τη αγάπη τους για την ομάδα.

Τα «κορόιδα» όμως είναι έτοιμα να προσφέρουν χρήματα για την ομάδα για να γιγαντώσουν τον Παναθηναϊκό και όχι την ήδη γεμάτη τσέπη του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Καλούνται οι τσάτσοι, αποκηρυχθέντες και μη, να βοηθήσουν τις προσπάθειες του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη τώρα που θα μείνει πάλι μόνος του στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι με προέδρους της «εμπιστοσύνης» του με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές νεροκουβαλητές, με φιστίκια για μεταγραφές και με αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του νέου γηπέδου η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

14 σχόλια:

  1. ξενερωσα....φαφλατας και λιγος για την ομαδα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afoy se anefere sthn anakoinwsi giati ksenerwses?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re den ksenerwnoume pote katalabete to!!! o bgeno den einai marinakis oute aggelopoulos!!!

    george

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Καλούνται οι τσάτσοι, αποκηρυχθέντες και μη, να βοηθήσουν τις προσπάθειες του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη τώρα που θα μείνει πάλι μόνος του στον Παναθηναϊκό.

    Άλλωστε έχει αποδείξει ότι με προέδρους της «εμπιστοσύνης» του με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές νεροκουβαλητές, με φιστίκια για μεταγραφές και με αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του νέου γηπέδου η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη."

    ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ!!!

    ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΓΚΕΙΤ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. vgenopoule se ekane rompa o tziger reeee
    are pseytiiiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΤΣΑΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΓΚΕΙΤ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΚΟ-ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΦΙΛ!!!

    3 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 200 NICK Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. vgenoooo, abramovits ti egine reee?
    gt?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. einai pragmatika lypitero to oti yparxoun anthrwpoi pou ypostirizoun tis logikes tou xontrou kai tou sofer , pragmatika lypitero , den prokeite kyrioi na sas brisw dioti den aksizete oute to brisimo , eiste toso poulimenoi kai toso dieftharmenoi pou pragmatika tha eprepe na apaksioi o kathenas na sas apantaei , kai oxi giati sas fobate , giati mono fobo den prokaleite , tha elega oti prokaleite gelio kai genikos kanete tin mera mas na pernaei ligo pio xalara afou kaneis mas den sas pernei sta sobara.

    Sas proteinw to eksis :

    a) pigenete eksw apo tin leofwro
    b) proskiniste
    c) arxiste na fwnazete APETAKSAMEN XONTRE ? , APETAKSAMEN !!!!! APETAKSAMEN TSIGKER ???
    APETAKSAMEN !!!!!

    isws tote san lypithoun oloi oi alloi kai stamatisoun na sas exoun tou klotsou kai tou mpatsou kai sinexia stin apeksw. Apla kante mou mia xari kai peste ston xontro pou tha bgei sta radiofwno apopse na min arxisei tis xontres malakies twra pou pire kai episima TON POULO !!!!! apo ton A/A..... oxi tpt einai baretos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re zwa tou vothrogate ama poulhsei o tzigker me poion tha eiste? gumniosaliagkes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://proedrosnikolas.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή