Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ - ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΠΑΡΤΣΑ



Έβγαλε την ψυχή των φίλων του όμως πέρασε στον τελικό της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός επικρατώντας της Παρτίζαν με 80 - 83 στην παράταση! Ένα airball του Τεόντοσιτς μετέτρεψε σε καλάθι ο Τσίλντρες και το ματς οδηγήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο. Στην παράταση η τύχη όχι απλά χαμογέλασε, αλλά αγκάλιασε σφιχτά την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη και ο Μπουρούσης με τρία συνεχόμενα επιθετικά ριμπάουντ στην ίδια φάση έδωσε το φιλί της ζωής στον Ολυμπιακό! Όπως αναφέρει και το επίσημο site της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός επέζησε από τη μάχη και ο Τσίλντρες έσωσε την ομάδα του. Αυτή ήταν και η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, όταν η μπάλα έκαιγε ο Ολυμπιακός είχε τον παίκτη ηγέτη - Τσίλντρες- ενώ τα ταλέντα του Βουγιόσεβιτς δεν μπορούσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς στις δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός και πως η Παρτίζαν ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο του Ολυμπιακού που βοήθησε την ομάδα.

2 σχόλια:

  1. kwlofardoi akoma k to sthmeno hmiteliko phgate na xasete apo ta pitsirikia. me ta psemata sas phgan treno mexri ton teliko.akoma k h diaithsia ekei pou dn ginotan tpt sto prwto hmixrono sas edwse ena xeraki.ena duskolo paixnidi tha paiksete k auto tha einai telikos. vgeite na peite me poious exete paiksei re kseftiles, eurwligka parwdia fetos....

    to fardos sas dn exei oria, voudou kanete akoma k twra na traumatistoun kialloi paixtes mas.

    tha kollagame to 6o asteraki gia plaka.

    poios na sugkrithei mazi sou megale panathinaike!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. etsi opos ta les einai file anonime...PRASINE THEE PANATHINAIKE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή