Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ακούνε τον κόσμο


Μέχρι στιγμής το αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται να βρίσκεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σχετικά με τη θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού, οφείλεται και στη στάση των αδερφών Γιαννακόπουλων οι οποίοι, με κύριο εκφραστή τον Θανάση, ακούνε την επιθυμία των πιστών του Τριφυλλιού η οποία δεν είναι άλλη από την πάγια θέση τους για τον Ν. Πατέρα.

Για την ώρα το άδειασμα όλων των προτεινόμενων προέδρων από πλευράς Βαρδινογιάννη προς τον τελευταίο έχει οδηγήσει σε ένα αδιέξοδο τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού ο οποίος πλέον θα πρέπει την Τετάρτη ή να πείσει με ατράνταχτα επιχειρήματα τον Νικόλα Πατέρα πως πρέπει να συνεχίσει ως πρόεδρος της ΠΑΕ χωρίς αναταράξεις, ή να προτείνει κάποιο πρόσωπο εκτός Δ.Σ. για τη θέση αυτή.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα των αδερφών Γιαννακόπουλων, γνωρίζουμε πως η αγάπη του κόσμου του ΠΑΟ προς τα πρόσωπά τους είναι τεράστια. Έτσι λοιπόν τα συνθήματα, τα πανό περί προδοσίας αλλά και η απαίτηση των οπαδών προς τον Θανάση να "μαζέψει τον ανιψιό του και την εφημερίδα του" έχουν αντίκρισμα από τους αδερφούς. Μπορεί η εφημερίδα "Πράσινη" να έχει ρίξει μπόλικο λάδι στην όποια φωτιά σιγόκαιγε μεταξύ Παύλου Γιαννακόπουλου και Πατέρα, όμως τα αδέρφια μέχρι στιγμής ακούνε τον κόσμο, αφουγκράζονται τις κραυγές αγωνίας των φιλάθλων και κρατούν απόσταση και από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές όπου η τεράστια αγάπη έχει μετατραπεί σε μίσος άνευ προηγουμένου μεταξύ δύο πλευρών. Και αυτό δεν το θέλει ούτε η πλευρά του κόσμου αλλά ούτε και η πλευρά των αδερφών.

9 σχόλια:

  1. summaxia me ton diavolo einai o xeiroteros mas efialths.

    mh mas prodosete pote aderfia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.all4basket-gr.blogspot.com/ sthrixte osoi thelete to blog gia to basket :P :D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giannakopouloi proteinete patera opws kai o vgeno kai tha erthei mia isoropia me tis mlks tou dimitraki!!!oust ston...karkino..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tzigger proxwra...
    min xana kaneis malakis me patera proedro.
    vale ta aderfia.


    vgeno pseyti akomi na agoraseis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. BAZELIA, TI EGINE SHMERA???

    FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP

    FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP

    FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gay-re an dn eisai deka xronon,tote exeis poli sobaro problima noimosinis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pame mwrh panatha!!!...prwtathlhths s ola ta spor pantotine...!!!!!
    akouste ton kosmo kai thn tetarth proedro patera!!!!
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή