Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Παραλήρημα!!!



Εχθές η εφημερίδα "Πράσινη" έκανε μία "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ" σύμφωνα με την οποία οι Βγενόπουλος Πατέρας, είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Εχθές πάλι ήρθε η άμεση διάψευση του δημοσιεύματος από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός "δια στόματος" του προέδρου Ν. Πατέρα. Ωραία μέχρι τώρα. Σήμερα όμως η εφημερίδα κατακρίνει τους δύο μεγαλομετόχους, να σταματήσουν να κοροϊδεύουν (!) λες και βγήκαν οι ίδιοι να δηλώσουν πως θα καταθέσουν πρόταση για την ΠΑΕ!

Όλη η ιστορία μας θυμίζει έντονα τα καλοκαιρινά σενάρια μεταγραφολογίας. Όταν δηλαδή η Χ,Ψ εφημερίδα αραδιάζει 30 ονόματα παικτών, μόνη της από ...πληροφορίες της, στο τέλος δεν κάθεται κάποιο από τα ονόματα που έχει ...αποκαλύψει και μετά βγαίνει και κράζει την ομάδα που δεν πήρε τους παίκτες που και καλά η εφημερίδα αποκάλυψε. Μάλλον τρώγονται με τα ρούχα τους εκεί στην "Πράσινη".

14 σχόλια:

  1. ρε παιδια ελεος με τις πρασινες εφημεριδες...ειναι απαραδεκτα αυτα που γραφονται..δηλαδη αν δεν ειχαμε παρει το νταμπλ τι θα γινοτανε???
    ΣΙχαθηκαμε τις προσωπικες στρατηγικες...Ας τους πεις καποιος (Δημητρακη και Γκοντζο) οτι καταλαβαινουμε πολυ καλα τα παιχνιδακια που παιζουν και να τα κοψουν....Ευχαριστουμε ολους τους πολυμετοχικους αλλα ελεος με τα κολληματα του καθενος...Να τα λυσουν απο κοντα..... Αλλιως και οι δυο εφημεριδες θα ειναι καλες για προσανναμα μονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oxi olous tous polumetoxikous file. mhn genikologeis.

    dhmhtrakhs kai gkotzos(dld tzigger) ta kanoun auta.

    pavlos, pateras, vgeno, as tous hsuxous se parakalw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δημητρακης=λουμπαςΠαρασκευή, Μαΐου 14, 2010

    την καταφερε τη μαλακια της η πρασινη τελικα. μαχαιριες πατερα παυλου γραφει το γκολ επειδη εγραψε τη μαλακια του ο δημητρακης. ακου μαχαιριες, σιγα τα αιματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ 2 """ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ"""" ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΡΠΙΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!
    ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ!!!

    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παρελθον ειναι οι εποχες της παραγκας και εκει πρεπει να μεινουν... ΑΝ θελουν ΟΛΟΙ να συνεισφερουν εχει καλως.... αν καποιος θελει την ΠΑΝΑΘΑ για μαγαζακι του (αλα Κοταλη), να την κανει απο τωρα...... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δημήτρης θα γίνει ο πρώτος Γιαννακόπουλος που θα αποδοκιμαστεί.Είχε το μεγάλο πλεονέκτημα το όνομα του.Το έχασε πανηγυρικά.Ο Πατέρας το κέρδισε με την δουλειά του και την προσπάθεια του για την ΠΑΝΑΘΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
    "ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ" για τον Διαμαντίδη,τον Μπατίστ και τον Σπανούλη.ΠΟΛΥ ΓΙΟΥΧΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να εχεις την ΤΙΜΗ να σε λενε ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ δημητρακη αλλα...............Ντροπη και κριμα ρε..........
    Μην τα βαζεις(προκαλεις) με τον κοσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ δημητρακη γιατι η ιστορια θα επρεπε να σε ειχε διδαξει καποια πραματα!!!!!!!!!!!
    Προς θεου μην ολισθαινεις κιαλο ρε φιλε σκεψου μονο τον ΠΑΤΕΡΑ σου........
    ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ειναι ηδη Νο1 σε ολα τα αθληματα και σε λιγο καιρο ερχεται κ η δικη σου ΚΟΥΠΑ!!!!! (ΜΠΑΣΚΕΤ) :)
    Μην βαζεις τις προσωπικες σου φιλοδοξειες πανω απο την ομαδα γιατι..........
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΤΗ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mhn genikologeite re aderfia kai gia ton pavlo gia tis malakies tou dhmhtrh.einai adiko. o pavlos tha krithei gia tis prakseis tou sto podosfairiko tmhma. mexri twra mas exei kanei uperhfanous oso kaneis allos me to mpasket. mhn aforizete etsi eukola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βαρδινογιάννης είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει τα μισά και παραπάνω χρήματα από αυτά έχεις δειτα τελευταία δύο χρόνια πχ: Σισσέ= 8 άρα τα 4 του Βαρδινογιάννη. Επίσης ξέρεις ότι η ομάδα σου έχοντας αυτόν δεν πρόκειται ποτέ να χρωστάει

    Γιαννακόπουλος είναι ο θεός μας. Ο άνθρωπος που μας έχει χαρίσει μαζί με τον αδερφό του τεράστιες στιγμές. Είναι ο άνθρωπος που σου κατοχυρώνει το δικαίωμα να πιστεύεις στην υπέρβαση

    Βγενόπουλος είναι ο άνθρωπος με την τεράστια προσωπικότητα λόγω της οποίας μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα σε πειράξει

    Πατέρας είναι ο άνθρωπος που εμπνέει σεβασμό, που καθάρισε τη βρωμιά, που δίνει όλο του το είναι στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού μας. Άνθρωπος που εμπνέει τους φιλάθλους.

    Αυτά για τον φίλο που υποστηρίζει πως κάποιοι είναι παρελθόν. Αυτή η τετράδα μπορεί να μας οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο.

    Τα προβλήματα είναι :
    η διαφήμιση που γίνεται στον Πατέρα λες και αυτός τα σκάει και ο Βαρδινογιάννης βγάζει λεφτά
    Οι φυλλάδες των Γιαννακόπουλων και του Τζίγκερ που βγάζουν χολή.
    Το ποιός θα έχει τις περισσότερες μετοχές (άρα και μεγαλύτερα κέρδη)όταν ο Παναθηναϊκός θα γίνει προσοδοφόρα επιχείρηση, δηλαδή όταν θα κτιστεί το γήπεδο.

    Μην λέτε ότι θέλετε όταν κανείς μας δεν ξέρει τι παίζεται από πίσω. Είμαι σίγουρος πως ο Βαρδινογιάννης δεν θέλει να έχει τέτοιο προφίλ απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκου, ότι ο Γιαννακόπουλος δεν θέλει να απαξιώνεται το έργο που έχει επιτελέσει στο παρελθόν. Ότι ο Πατέρας δεν θέλει να έχει τρικυμίες κάθε λίγο και λιγάκι, και ο Βγενόπουλος δεν θέλει να πολυασχολείται με τα πολυμετοχικά προβλήματα.
    Πάντως συμπεραίνω πως αν είχαν κοινό στόχο τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Το θέμα είναι ότι έχουν όχι κοινό στόχο αλλά τον ίδιο στόχο, την κυριαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπαλληλε του Σοφερ οσες φορες και να επαναλαμβανεις το ΨΕΜΑ σου ΔΕΝ γινεται αληθεια!!!

    Ο Τζιγκερ ΔΕΝ πουλησε καμια μετοχη!!!
    Εγινε ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και εκδοθηκαν ΝΕΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ!!!
    Ο Βγενοπουλος, ο Πατερας και οι υπολλοιποι εβαλαν 68 εκκατομυρια!!!
    Ο σοφερ δεν εβαλε τιποτα!
    Γκε γκε?

    Αλλα ειμαι σιγουρος πως το γνωριζεις και απλα προσπαθεις να λες το παραμυθι σου για να δικαιολογεις τον σοφερακο σου...

    Περαστικα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπάλληλε του Πατέρα
    σου απάντησα δίπλα και σε σένα και τον άλλο που με αποκαλέσατε υπάλληλο του Σοφέρ και στόκο.

    θάψτε τώρα και τον Παύλο αφού πια δεν τον έχουμε ανάγκη...τώρα έχουμε Νικόλα.
    ο άλλος ας ασχοληθεί με το "μπασκετάκι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑΨΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ?
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΣΟΦΕΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ?
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή