Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Επιμένει ο Πατέρας!


Ο Νικόλας Πατέρας με σημερινή του επιστολή επιμένει στην πρόθεση του να παραιτηθεί. Προφανώς για να εμμένει στην απόφαση του, οι λόγοι που τον ώθησαν στην παραίτηση του ισχύουν ακόμα και τίποτα δεν έχει αλλάξει, καμία εγγύηση δε δόθηκε ποτέ και επί της ουσίας δεν δέχεται να γίνει αυτό για το οποίο τον κατηγορούσαν, δηλαδή πρόεδρος γλάστρα.

Μέσα από τη σημερινή επιστολή του κ. Πατέρα αποκαλύπτεται πως ο ίδιος αλλά και ο Α. Βγενόπουλος πρότειναν κατά καιρούς σε αυτούς που τον επικρίνανε να αναλάβουν την προεδρία, αλλά αυτοί το αρνήθηκαν επανειλημμένως. Ειδικά η αποκάλυψη περί άρνησης Τζίγγερ για την προεδρία, έρχεται σε αντίθεση με την ανακοίνωση του μεγαλομετόχου στην οποία γινόταν λόγος για τους μικρομετόχους οι οποίοι δεν μπορούν να έχουν τον πρώτο λόγο και τους καλούσε εκβιαστικά να υποκαταστήσουν την οικογένεια του ή να σιωπήσουν.

Αν λοιπόν ο Νικόλας Πατέρας επιμείνει μέχρι τέλους και δεν ξαναθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, το "θέλω" του κόσμου του Παναθηναϊκού πλέον είναι να πάρει τη θέση του κάποιος ο οποίος θα αναλάβει την προεδρία σύμφωνα με τους όρους που έθεσε ο Παναθηναϊκός επί προεδρίας Πατέρα τα τελευταία δύο χρόνια. Δηλαδή εγχώριοι τίτλοι, ακριβές και ποιοτικές μεταγραφές, δίκαιο πρωτάθλημα αλλά και να ανεβάσει την ομάδα ένα σκαλί παραπάνω στην Ευρώπη.

Οτιδήποτε άλλο και ειδικά κάτι που να έχει σχέση με την μέχρι και προ διετίας κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟ, ο κόσμος θα το αποκηρύξει και πολύ πιθανόν να το ξαναπολεμήσει. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι προθέσεις των φιλάθλων και στα τελευταία Δ.Σ. αλλά και παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Βραδινογιάννης είναι σε αδιέξοδο και ακούγεται πως ψάχνει να βρει πρόεδρο. Άνθρωπο ίσως και εκτός του Δ.Σ., αν και αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. ΑΝ όμως ο Τζίγγερ προτίνει έναν εντελώς δικό του άνθρωπο για πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ, ο κόσμος θα δυσανασχετήσει και θα ζητήσει πιο επιτακτικά από ποτέ από τους λοιπούς μετόχους να αρνηθούν το πρόσωπο του Τζίγγερ, καθώς και να προτείνουν αυτοί πρόεδρο με τον οποίο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα αναγκαστεί να συνθηκολογήσει, αφού όπως γράφεται επιθυμεί και ο ίδιος να καταλήξουν σε πρόεδρο κοινής αποδοχής για να μην εκτεθεί.

Βέβαια ίσως βρεθούμε μπροστά σε ακόμα μία αντίφαση εκ μέρους Βαρδινογιάννη, αφού η αποδοχή του προσώπου των άλλων μετόχων έρχεται σε αντίθεση με αυτό που είχε δηλώσει ο ίδιος, οτι δηλαδή δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο...

9 σχόλια:

  1. ton vgazei siga siga sentra o paters ton tzigger. giati den ithele na ginei proedros?

    a ksexasa, giati thelei na fugei kai poulaei...to allo me ton toto...? to kseroume kiauto, dustuxws to kseroume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι αλλο τζιγγερΔευτέρα, Μαΐου 31, 2010

    Παυλο Πατερα Βγενοπουλε Ενωθειτε! Εσυ κυριως Παυλο μας τα χαλας που αποστασιοποιησε. Εσυ μπορεις να δωσεις και τη λυση ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. opws ta leei to xortari einai.

    faskei kai antifaskei o tzigger. leei kai kseleei olh thn wra.

    exei pei xilies duo mpourdes kai autos kai o sumvoulos tou o gkotzos kai anti na tous piasoun oi alloi kai na tous tuliksoun se mia kolla xarti, akoma alwnizeio swfer.

    kapoioi ftaine fusika pou ftasame mexri edw.tha ta poume me olous afou teleiwsei h istoria. mexri tote omws exoun akoma thn eukairia na antapokrithoun sto kalesma tou laou tou pao kai na ta valoun epitelous me ton tzigger. kante to, mhn distazete.

    o pateras to kanei mallon. kai o vgeno to kanei. allos einai pou de milaei. pavlo pare thesh. phgaine sta ds, topothethsou. eisai oti poio ygeies uparxei sto ygeies kommati, mh mas apogohteuseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΓΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΓΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΡΕ ΒΓΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ε όχι και "έχετε χεστοί"
    αυτό πάει πολύ.
    ρε χαλάρώστε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παυλο θεε ανελαβε την παε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα τρελανουν κοσμο οι γιαννακοπουλοι.σκεφτειται μονο οτι θα βαλουν επιπλεον λεφτα για να φερουν παικταραδες.αυτο ειναι σιγουρο και κατι αλλο βλεπω τον νιοπλια να φευγει με διοικηση παυλου.τρελανε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. tzigger poula, se hsyxia de 8a se afhsoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή