Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Το κρίσιμο Δ.Σ. του ΟΣΦΠ

Σήμερα στις 15:00 είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ένα Δ.Σ. που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των πειραιωτών καθώς τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς έχουν "γυρίσει" την ομάδα πίσω στο 1988, τότε που για τελευταία φορά είχε τερματίσει 5η. Επίσης φέτος ο Ολυμπιακός δε θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως γράψαμε και εχθές, αλλά και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις θα δόσει 2 παιχνίδια χωρίς κόσμο. Γεγονός που επιφέρει σημαντικές οικονομικές απώλειες, σε μία έτσι κι αλλιώς δύσκολη εποχή, όχι μόνο για τους ερυθρόλευκους.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως εδώ και μία εβδομάδα πόυ η ομάδα έχει χάσει το τρένο του C.L. και ο κίνδυνος να τερματίσει τελευταίος στα play offs ήταν ορατός, όπως και έγινε, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι γίνεται την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό. Ουδείς γνωρίζει τις προθέσεις του προέδρου, αλλά και οι υποψήφιοι "συμπαίκτες" κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά. Ενώ κάθε επαφή-πρόταση διαψεύσθηκε.. Τα ερωτηματικά για τις προθέσεις του Σ. Κόκκαλη και το πλάνο του για το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο είναι πολλά. Δεν έχουμε κι εμείς παρά να περιμένουμε λίγες ακόμα ώρες για να δούμε ποιος θα οδηγήσει και με ποιον τρόπο τον Ολυμπιακό τη νέα χρόνια.

4 σχόλια:

  1. Θα φέρει / έχει φέρει πίσω τον Γκαγκατση ο ΟΠΟΙΟΣ θα χτυπήσει τον Πατέρα. Αποτέλεσμα θα είναι να δούμε απίστευτα διαιτητικά όργια την επόμενη χρονιά, τα οποία θα είναι συνώνυμα με το πρωτάθλημα της μπανανίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha figei...ton fagane oi polimetoxikoi..file m k ton gkagkatsi na parei dn mporei na kanei tipota..ton gkagka o pateras ton ediwxe apo tin proedria tis epo na ton parei twra o swko na kanei ti;;teleiwse i epirroi tou vasilaki sto podosfairo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poios gkagkatsis re? ti na klasei autos, xaxaxaxaxaxa

    fere lady gkagka swko na apalineis ton pono ton provatwn

    mpeeeeeeeeeee
    mpeeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gayroi , anoikste trypa na kriftite.... Ola osa elege olos o kosmos peri gkagkagka kai kokoko opws blepete einai alithia.

    XARTINOI PRWKTATHLITES , PSEYTES KLEFTES KATASTREPSATE TO ELLINIKO PODOSFAIRO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή