Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Μόνος του ακύρωσε την πολυμετοχικότητα!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πρίν λίγους μήνες μέσω των εκπροσώπων του φάνηκε διατεθειμένος να συμμετάσχει στην επικείμενη ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟ με 40-50 εκ. Ευρώ, αν αυτό αποφασισθεί. Στο Δ.Σ. της 21ης Μαίου η ΑΜΚ που αποφασίσθηκε ήταν 15 εκ. Ευρώ.
Στο ίδιο Δ.Σ. ο πρόεδρος του ΠΑΟ Νικόλας Πατέρας, παραιτήθηκε εφόσον δεν έλαβε τις εγγυήσεις ενότητας που ζήτησε για να τρέξει σωστά η ομάδα.

Τότε ο μεγαλομέτοχος Γ. Βαρδινογιάννης τόνισε σε ανακοίνωσή του, πως θα επανέλθει εντός των ημερών με τα σχέδια του και το όραμα του για την επόμενη μέρα του Τριφυλλιού. Σήμερα πρωί πρωί εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία φαίνεται διατεθειμένος να πουλήσει το ποσοστό του επί των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟ. Το οποίο μάλιστα πρόκειται και για την πλειοψηφία των μετοχών. Μεγάλο όραμα.

Η απάντηση από την πλευρά Βγενόπουλου ήταν καυστικότατη και πολύ αιχμηρή προς τον Τζίγγερ και το νόημα αυτής ήταν πως πρέπει να μπούνε λεφτά, αλλά όχι στην τσέπη του μεγαλομετόχου, μα στην ομάδα. Όπως ορίζεται από την Γενική Συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρίας ΠΑΕ ΠΑΟ. Σε αυτή τη πολύ βασική πρόταση, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απάντηση από την πλευρά Βαρδινογιάννη. Από την άλλη, το πολυμετοχικό μοντέλο διοίκησης που ο ίδιος ο Τζίγγερ πρότεινε, μέχρι στιγμής έχει πετύχει τους στόχους του. Ο ίδιος όμως σήμερα φέρεται έτοιμος να το τινάξει στον αέρα αφού "βγάζει στο σφυρί" το ποσοστό του επί των μετοχών. Στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τονίζει πως τον ενδιαφέρει η μακροημέρευση και ευημερία της ομάδας, καθώς και οτι ο Παναθηναϊκός σε ότι τον αφορά είναι πάνω από προσωπικούς εγωισμούς.

Με λίγα λόγια, τα σχέδια του που προανήγγειλε την Παρασκευή για τον Παναθηναϊκό, είναι η πώληση του μεριδίου του στις μετοχές. "Πώληση του Παναθηναϊκού" δεν γίνεται βέβαια όπως την εννοεί ο κ. Βαρδινογιάννης. Τα ποσοστά των μετόχων αυξομειώνονται στις Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου της "εταιρείας".

Το σημαντικότερο θέμα που βγήκε από εχθές είναι το χρέος-άνοιγμα της ΠΑΕ, για την περίοδο 1979-2008 το οποίο αγγίζει τα 80 εκ. ευρώ! Η ανακοίνωση του Τζίγγερ και η βόμβα (;;;) της πώλησης, ήρθε να καλύψει την αποκάλυψη - διευκρίνιση του Θανάση Γιαννακόπουλου, οτι η οικονομική τρύπα, είναι έλλειμμα τριακονταετίας-διαχείρισης Βαρδιννογιάννη.

Άρα η οικογένεια Βαρδινογιάννη που φαίνεται διατεθειμένη να βγάλει την ομάδα από την "οικονομική κρίση" που στην πραγματικότητα η ίδια έχει δημιουργήσει, πως ακριβώς τη βοηθάει όταν κάνει πρόταση πώλησης της ΠΑΕ, από την οποία πώληση τα λεφτά ΔΕΝ θα πάνε στα ταμεία της ομάδας, αλλά στην ίδια οικογένεια Βαρδινογιάννη;

19 σχόλια:

  1. ti na tis kanoun tis metoxes sou re anikanoaxrhste? gia na se kanoun plousio? an dexotan kaneis, paizei na einai to prwto pragma pou poulas.oute aggelia den prepei na exeis poulhsei asxete ralista.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο ρε μαγκες πολυ ωραια τα λετε!!
    ετσι ακριβως ειναι τα πραματα!!

    κ τωρα ειναι σειρα του κοσμου να πιεσει να δεχτουν την αυξηση κ να ξεκουμπιστουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai kala poulaei o tsiker mpas k tsimpisei o laoutzikos k ta xwsei stous allous pou den agorazoun.

    Gia malakes psaxneis re swfer????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμα εχεις κοχονες ελα σε αμκ τζιγγερακο. να βοηθησεις και την ομαδα που εχεις και οραμα.θα ξερασω παναγια μου.οραμα ο τζιγγερ.τι οραμα για 1000 ατομα στο γηπεδο? το πριβε κλαμπακι σας εκλεισε.τελος,καπουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pes ta xortari.mpravo re paidia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. paylos thanasis vgeno pateras mia grothia re! oloi uper ths auksishs k piesh ston tzigger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. noiazontai oi vard gia ton panathinaiko e? to allo me to toto...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν νοιαζεσαι τζιγκερ τοτε τι πουλας ρε? απλο ερωτημα?

    γιατι σε νοιαζει η τσεπη σου...απανταω εγω ασε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΖΙΓΚΕΡ ΦΥΓΕΤρίτη, Μαΐου 25, 2010

    ΜΠΛΟΦΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΡΕΕΕΕΕ

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ

    ΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΡΑΛΙΣΤΑ Η ΦΥΓΕ

    ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

    ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Καλούνται οι τσάτσοι, αποκηρυχθέντες και μη, να βοηθήσουν τις προσπάθειες του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη τώρα που θα μείνει πάλι μόνος του στον Παναθηναϊκό.

    Άλλωστε έχει αποδείξει ότι με προέδρους της «εμπιστοσύνης» του με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές νεροκουβαλητές, με φιστίκια για μεταγραφές και με αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του νέου γηπέδου η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη."

    ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ!!!

    ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΓΚΕΙΤ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mounia tou vothrogate plisiazei h wra sas,prota tha meinete xwris fraga kai xwris afentiko kai meta tha sas gamisoume esas tous 2-3.
    NTROPI TOU ANTHROPINOU GENOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pianoun douleia apopse

    ektakth ekpomph h gkotzoulia

    gia mpike vatheia sto laryggi tou tzigker k den mporei na milhsei autos

    pianoun douleia oi ligdes loipon

    giati twra andrea?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://proedrosnikolas.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. apantisi tzigger... http://newspao.blogspot.com/2010/05/blog-post_955.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οραμα ο τζιγγερ.τι οραμα, για 1000 ατομα στο γηπεδο? το πριβε κλαμπακι σας εκλεισε.τελος. TZIGGER-GAME OVER, P.....GIE, ESY KE O VOVOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ σοφερακος, με τα μηδεν ενσημα, και ο κολλητος του, απο τα βορεια προαστεια, ο μπαμπης βωβος εκμεταλευονται το οραμα της παναθηναικης ιδεας για να κτισουν εμπορικο κεντρο στο βοτανικο.
    Τελειωστε τους ! μαζικη αντιδραση ΤΩΡΑ

    παο-θρησκεια-θυρα 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τζιγγερ, εκμεταλλευτη, του οραματος μας, για ενα μεγαλο παναθηναικο, εχεις ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    το Νου σου...
    Φυλαξου.....
    Ο ιδιωτικος σου στρατος, ειναι πολυ λιγος, μπροστα στο αθηναικο μετωπο,πολοιορκιας, που θα δεχτεις

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΘΥΡΑ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή