Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Πρόλογος, κυρίως θέμα, επίλογος


Ο πρόλογος τόσες μέρες ήταν πως ο πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το κρισιμότατο Δ.Σ. της χθεσινής Πέμπτης. "Κάνε κάτι, δείξε πως είσαι εδώ, άλλαξε τα όλα" φώναζαν επί μέρες οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα. Επτασφράγιστο μυστικό η πορεία που θα δώσει στα γεγονότα η τοποθέτηση Κόκκαλη στο Δ.Σ. Μπορεί κι αυτό, μπορεί και τ΄άλλο. Και που και που νά σου και οι σπόντες πως μπορεί να φύγει. Εκεί μαζευόντουσαν λίγο οι φίλοι του Ολυμπιακού. "Ε, όχι και να φύγει... και μετά ποιος; Και πως; Και μέχρι πότε;" κ.ο.κ. Πρόλογος όχι μόνο από τα ΜΜΕ, αλλά και από τους ανθρώπους τις ομάδας. Άσπρο οι μεν, μαύρο οι δε. Φεύγει δε φεύγει. Έχει λύση δεν έχει. Θα βάλει λεφτά δε θα βάλει. Όλα τα σενάρια στη φόρα για να είναι προετοιμασμένοι όλοι. Και κυρίως, οι "κακοί", οι νούμερο 1 αποδέκτες... Οι αχάριστοι.

Το κυρίως θέμα εχθές μετά το Δ.Σ. αλλά και σήμερα από τα Μέσα είναι η αχαριστία. Η αχαριστία του κόσμου προς τον Σ. Κόκκαλη. "Κουράστηκα", "βαρέθηκα" "δεν ξαναβάζω λεφτά", "ελάτε να τον πάρετε" (τον Ολυμπιακό), "κλείνει το μαγαζί", και το κυριότερο τυράκι; "Αν δεν βρεθούν επενδυτές να αγοράσουν ή να παίξουν μαζί, η ομάδα θα ξοδεύει όσα εισπράττει και τίποτε παραπάνω". Δύο φόβοι γεννώνται τώρα. Ο πρώτος είναι πως μπορεί να φύγει ο πρόεδρος. Και να έρθουν οι "άλλοι". Τώρα ποιοι άλλοι; Αυτός που θέλει να βάλει και δικό του Χρυσικόπουλο στην ΠΑΕ; Αυτός που βλέπει τον Ολυμπιακό σαν Real Estate; Αυτοί που ο πατέρας λέει όχι; Ποιοι είναι οι "άλλοι"; Θα έρθουν να βοηθήσουν ή θα μείνει μόνος του ο πρόεδρος; Ήρωας μετά ο πρόεδρος.

Δεύτερος φόβος. Να μείνει μόνος του ο πρόεδρος. Και η ομάδα να ξοδεύει ότι μαζεύει. Τίποτε παραπάνω. Λιτότητα. Όπως τα τελευταία 2 χρόνια. Και ακόμα χειρότερα... Από τους "άλλους" μπορεί και καλύτερα. Εις ανάμνηση των παλιών και αναβίωση του ένδοξου...

Ο επίλογος; Ποιος μπορεί να τον γράψει; Εμείς σίγουρα όχι. Όμως μέχρι τις 14 του Ιούνη, κάτι θα έχουμε συλλέξει κι εμείς. Διότι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το όλο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου