Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Εδώ είναι φάιναλ φορ πλέον!



Kαι οι ομάδες τα δίνουν όλα. Προετοιμάζονται όλο το χρόνο για να είναι στην καλύτερη τους κατάσταση αυτή την περίοδο της σεζόν. Όλα μπορούν να γίνουν! Ολυμπιακός και Παρτίζαν έχουν από μία νίκη ο καθένας φέτος στα μεταξύ τους παιχνίδια.

ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη συνέντευξη τύπου χθες δήλωσε: «Στο Παρίσι προκρίθηκαν οι καλύτερες ομάδες, που μπορούν πραγματικά να έχουν καλή απόδοση ακόμα και σε δύσκολες στιγμές. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες μέσα στη χρονιά, που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στο παιχνίδι με την Παρτιζάν».

Aν ο προπονητής του ΟΣΦΠ εννοεί ως δυσκολίες τους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της χρονιάς είναι λογικό. Όμως αν εννοεί δύσκολες στιγμές κάποια παιχνίδια τύπου Ροάν όπου ο Ολυμπιακός που παραλίγο να τα χάσει αλλά στο τέλος τα κέρδιζε, μάλλον γνωρίζει καλύτερα απ' όλους πως η Παρτίζαν δεν είναι ομάδα τέτοιου επιπέδου. Οι ερυθρόλευκοι τα μόνα δύσκολα παιχνίδια που έδωσαν στο δρόμο για το F4 του Παρισιού ήταν αυτά με την Κάχα Λαμποράλ, όμως στα τελικά της διοργάνωσης ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται και οι παραπάνω δηλώσεις του Π. Γιαννάκη μας δημιουργούν την απορία για το αν ο ΟΣΦΠ είναι έτοιμος για παιχνίδια "ζωής και θανάτου". Τους Ισπανούς λοιπόν τους νίκησε και δηλώνει έτοιμος για ακόμα δύο νίκες που θα του δώσουν το πολυπόθητο δεύτερο Ευρωπαϊκό τρόπαιο!

1 σχόλιο: