Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Round 2. Fight!


Ο δεύτερος γύρος των play offs της Super League ξεκινά σήμερα με τα παιχνίδια Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Άρης - ΑΕΚ.

Στο Γ. Καραϊσκάκης το ματς είναι τελικός και για τους δύο μονομάχους. Ο ΠΑΟΚ με ανεβασμένη ψυχολογία και έχοντας στο μυαλό πως ο ρόλος του φαβορί δεν του πήγαινε ποτέ, κατεβαίνει στον Πειραιά κρατώντας χαμηλούς τόνους και με κύριο μέλημα του να μην χάσει. Πράγμα που πέτυχε στις 2 από τις 3 φετινές του αναμετρήσεις με τον ΟΣΦΠ.

Από την άλλη ο κουρασμένος Ολυμπιακός -ψυχολογικά και σωματικά- παίζει με την πλάτη στον τοίχο, πιθανή ήττα τον αφήνει εκτός προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου πολύ πριν το τέλος της χρονιάς για τους ερυθρόλευκους. Με τον Ντούντου στην 11άδα θα παίξει επιθετικά και θα κυνηγήσει τη νίκη από το πρώτο λεπτό όπως στο ματς με την ΑΕΚ.

Στη Θεσσαλονίκη, η ΑΕΚ έχει κίνητρο την κατάκτηση της προνομιούχου θέσης για το Γιουρόπα Λιγκ (αν υποθέσουμε πως οι πρώτες δύο θέσεις έχουν καπαρωθεί) για να μην αρχίσει προετοιμασία από ...Ιούνιο. Στον Άρη δείχνουν να έχουν χάσει κάθε διάθεση, αν και ο Κούπερ έχει δείξει πως έχει μάστερ στην ψυχολογία. Από τους γηπεδούχους θα λείψουν οι Κάμπορα και Κάλβο και από την Ένωση οι Σάχα και Γιάχιτς.

3 σχόλια:

  1. 2 dipla ennoeis!

    DIKEFALE TRELAINOMAI PAOK OLE OLE
    AMAPALAEA EA O PAOK OLE OLE ........TON OLUMPIAKO!

    OOOOOOOOOOOO PAOKARA EXW TRELA MES STO MYALOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΒΑΛΑΤΕ Ή ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή