Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ


Τα πράγματα στην ΠΑΕ ΠΑΟ έχουν ως εξής ΑΥΤΗ τη στιγμή που "μιλάμε".

1. Το αν θα μείνει ή όχι πρόεδρος ο Νικόλας Πατέρας εξαρτάται από τον ίδιο, καθώς οι Γ. Βαρδινογιάννης -κυρίως- και η πλευρά Γιαννακόπουλου δεν είναι διατεθειμένοι να προβάλλουν αντίρρηση.

2. Ο μεγαλομέτοχος Γ. Βαρδινογιάννης έχει τη μοναδική ένσταση όσον αφορά τις "μεγάλες" μεταγραφικές κινήσεις που σε περίπτωση που υλοποιηθούν θέλει οπσδωήποτε να είναι ενήμερος. Και γενικά για οποιοδήποτε άνοιγμα.

3. Ο πρόεδρος κ. Πατέρας θα ζητήσει εγγυήσεις για να παραμείνει στη θέση του και να οδηγήσει τον ΠΑΟ σε νέες επιτυχίες, οι οποίες εγγυήσεις έχουν να κάνουν με το περιβάλλον των μετόχων και τις εφημερίδες που πρόσκεινται σε αυτούς καθώς και τον πόλεμο που κάνουν στην ομάδα αλλά και τον ίδιο.

Καμία συνάντηση δεν έγινε σήμερα παρά τις όποιες αναγγελίες από την εφημερίδα "Πράσινη"...

10 σχόλια:

  1. ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΑΠΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ.

    ΤΣΙΡΑΚΙΑ, ΕΣΕΙΣ (ΧΟΡΤΑΡΙ), Η ΕΞΕΔΡΑ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ ΝΤΟΥΒΛΗ ΕΣΥ???

    ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΣΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...

    ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΑΒΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΠΛΑ ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ !!!

    ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΣΑΤΣΕ ΓΑΒΡΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...

    ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΔΙΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ...ΟΑΕΔ ΤΣΑΤΣΟΙ...ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΞΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

    ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΧΕΙ ΡΕ ΣΤΗΜΕΝΕ???

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑΣ ΣΑΣ...

    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ..

    ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαρδινογιάννης είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει τα μισά και παραπάνω χρήματα από αυτά έχεις δειτα τελευταία δύο χρόνια πχ: Σισσέ= 8 άρα τα 4 του Βαρδινογιάννη. Επίσης ξέρεις ότι η ομάδα σου έχοντας αυτόν δεν πρόκειται ποτέ να χρωστάει

    Γιαννακόπουλος είναι ο θεός μας. Ο άνθρωπος που μας έχει χαρίσει μαζί με τον αδερφό του τεράστιες στιγμές. Είναι ο άνθρωπος που σου κατοχυρώνει το δικαίωμα να πιστεύεις στην υπέρβαση

    Βγενόπουλος είναι ο άνθρωπος με την τεράστια προσωπικότητα λόγω της οποίας μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα σε πειράξει

    Πατέρας είναι ο άνθρωπος που εμπνέει σεβασμό, που καθάρισε τη βρωμιά, που δίνει όλο του το είναι στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού μας. Άνθρωπος που εμπνέει τους φιλάθλους.

    Αυτά για τον φίλο που υποστηρίζει πως κάποιοι είναι παρελθόν. Αυτή η τετράδα μπορεί να μας οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο.

    Τα προβλήματα είναι :
    η διαφήμιση που γίνεται στον Πατέρα λες και αυτός τα σκάει και ο Βαρδινογιάννης βγάζει λεφτά
    Οι φυλλάδες των Γιαννακόπουλων και του Τζίγκερ που βγάζουν χολή.
    Το ποιός θα έχει τις περισσότερες μετοχές (άρα και μεγαλύτερα κέρδη)όταν ο Παναθηναϊκός θα γίνει προσοδοφόρα επιχείρηση, δηλαδή όταν θα κτιστεί το γήπεδο.

    Μην λέτε ότι θέλετε όταν κανείς μας δεν ξέρει τι παίζεται από πίσω. Είμαι σίγουρος πως ο Βαρδινογιάννης δεν θέλει να έχει τέτοιο προφίλ απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκου, ότι ο Γιαννακόπουλος δεν θέλει να απαξιώνεται το έργο που έχει επιτελέσει στο παρελθόν. Ότι ο Πατέρας δεν θέλει να έχει τρικυμίες κάθε λίγο και λιγάκι, και ο Βγενόπουλος δεν θέλει να πολυασχολείται με τα πολυμετοχικά προβλήματα.
    Πάντως συμπεραίνω πως αν είχαν κοινό στόχο τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Το θέμα είναι ότι έχουν όχι κοινό στόχο αλλά τον ίδιο στόχο, την κυριαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαρδινογιάννης είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει τα μισά και παραπάνω χρήματα από αυτά έχεις δειτα τελευταία δύο χρόνια πχ: Σισσέ= 8 άρα τα 4 του Βαρδινογιάννη

    A OK DHLADH HKSERE O BARDINOGIANNHS GIA TON CISSE. TON EXEI MISO-PLHRWSEI KIOLAS. MALISTA. KAI H KAKODIAXEIRISH POU PAEI? DEN ME PEI8EI KANEIS GIA TIS AGNES PRO8ESEIS TWN BARD. KAI IA TO POSO APARAITHTOI EINAI. AN PERNOUSE APO TO XERI TOU DE 8A KANAME KAMIA METAGRAFH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνώ ότι δεν θα βλέπαμε Σισσέ. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι έχει βάλει τα μισά. Στην ουσία αυτό που θέλει ο Τζίγκερ είναι να μην κάθεται ο Πατέρας να φτιάχνει ονοματάρα παίρνωντας Σισσέδες με τα δικά του λεφτά, κι από την άλλη αυτός να φαίνεται ο γκρινιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΒΑΡΔ. ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΣΤΟΚΟΙ???

    Ο ΒΑΡΔ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!

    ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΣΑ(ΤΣΑΚΙ)Α ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ??? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ 50%, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΚΑΙ!!!) ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ???

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΌΙ...

    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Α ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΛΙΓΟ IQ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ...

    ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΗΤΚΟΤΗΤΑ...

    ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΦΑΠΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΑΧΝΑ...

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΛΙΜΑ ΕΙΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΑ...

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΗΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ...

    ΑΝ ΔΕΝ (ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ) ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΠΛΕΥΟΦ ΤΩΝ ΓΑΒΡΩΝ...

    ΞΑΝΑ: ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΞΥΔΙ

    ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ???

    ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ???

    ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ???

    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΙ???

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΤΣΟΙ???

    ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΞΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπαλληλε του Σοφερ οσες φορες και να επαναλαμβανεις το ΨΕΜΑ σου ΔΕΝ γινεται αληθεια!!!

    Ο Τζιγκερ ΔΕΝ πουλησε καμια μετοχη!!!
    Εγινε ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και εκδοθηκαν ΝΕΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ!!!
    Ο Βγενοπουλος, ο Πατερας και οι υπολλοιποι εβαλαν 68 εκκατομυρια!!!
    Ο σοφερ δεν εβαλε τιποτα!
    Γκε γκε?

    Αλλα ειμαι σιγουρος πως το γνωριζεις και απλα προσπαθεις να λες το παραμυθι σου για να δικαιολογεις τον σοφερακο σου...

    Περαστικα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καθήστε λίγο ρε...για χαλαρώστε...
    ποιός είναι στόκος και ποιός είναι υπάλληλος του Βαρδινογιάννη?...
    φαντάσματα βλέπετε?
    Αυτό που σας λέω ισχύει και έτσι είναι... εννοείται πως έγινε με αύξηση. Με αυτόν τον τρόπο δεν παραχώρησε δικαιώματα ο Τζίγκερ?τσάμπα τα βάλανε οι άλλοι? δεν πήραν κάτι?
    συνεχίστε να βλέπετε φαντάσματα...πραγματικά γελάω με κανα δύο που πωρωθήκατε και μιλάτε και για ΟΑΕΔ και ΞΥΔΙ σε μένα...
    που τυχαίνει να είμαι και πρόσφατα απολυμένος εντωμεταξύ.
    αφήστε ρε παληκάρια τα βαρύγδουπα σχόλια...εγώ κατέγραψα πως έχουν κατά την άποψη μου τα πράγματα...και συνεχίζω να το πιστεύω..

    και δηλώνω ξεκάθαρα ότι θα τους ήθελα όλους για να έχω δυναμική

    αν ήταν να διαλέξω ο Τζίγκερ θα ήταν ο τελευταίος που θα ήθελα στην ομάδα.

    όμως γιατί να πρέπει να διαλέξω? Σκεφτείτε, γιατί να πρέπει να διαλέξω?
    ξέρετε τι παίζεται από πίσω?
    Το γήπεδο και το εμπορικό, όπως είπε και ο κολλημένος με τους Τζιγκερικούς από πάνω, είναι αυτό που τα κάνει όλα...Το τελευταίο που με νοιάζει είναι ποιό από αυτά τα λαμόγια θα εισπράττει αυτά που εμείς θα σκάμε.

    Ας τα μοιραστούν. Αρκετά με τις διαμάχες τους ξεκολλάτε

    και κάτι άλλο...αφού είστε τόσο κατά του Τζίγκερ (και αυτή την περίοδο και του Γιαννακόπουλου να φανταστώ) κάντε ένα καλό ρε μάγκες. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    Αυτά από έναν υπάλληλο του Σοφέρ....
    χαχαχαχαα!!!! ε αυτό μόνο ένας περίεργος θα μπορούσε να το πει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑΨΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ?
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΣΟΦΕΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ?
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή