Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Δεν είναι δυνατόν!


Δεν υπάρχει όρεξη για «άποψη» σχετικά με το ματς της Καβάλας. Στα ψιλά να αναφέρουμε πως Καβάλα και Ολυμπιακός κάνανε συνολικά μιάμιση κλασική ευκαιρία. Καλά στημένη αμυντικά η Καβάλα, τα θαλάσσωνε κάθε φορά που έβγαινε μπροστά με τους Ορούμα, Μεντί και Ονουάτσι να μην είναι στη γνωστή τους βραδιά. Ο Ντάρμπισαϊρ έχασε μοναδική ευκαιρία στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν στην ίδια φάση τον έκοψε δύο φορές ο Ντουγκλάο προ του Κάλατς και προ κενής εστίας. Κορυφαίοι του γηπέδου οι Ντουγκλάο και Σιόντης για την Καβάλα, ενώ από τον Ολυμπιακό δεν ξεχωρίσαμε κανέναν. Ντάρμπισαϊρ και Λούα Λούα όσο έπαιξαν ήταν αρκετά κινητικοί.


Πάμε στα σημαντικά. Δεν είναι δυνατόν τα τελευταία χρόνια όπου χρειάζεται βαθμούς ο Ολυμπιακός σε ματς «ζωτικής» σημασίας να υπάρχει μία περιφερόμενη Ριζούπολη ανα την Ελλάδα. Είτε αγωνίζεται στο Λεκανοπέδιο (Ριζούπολη, Καραϊσκάκη) είτε εκτός όπως σήμερα. Δεν είναι δυνατόν να διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου με κουκουλοφόρους σε απόσταση αναπνοής από τους επόπτες και δεκάδες καρεκλοφόρους οπαδούς να περιφέρονται στο ταρτάν επί 90 και πλέον λεπτά. Δεν είναι δυνατόν πραγματικά μία ολόκληρη πόλη να «υποφέρει» από τον οπαδικό τουρισμό για μισή μέρα. Δε θα κάτσουμε να μπούμε σε καμία λογική του στυλ «και πώς να παίξει ή να βάλει γκολ ο Καβαλιώτης όταν βλέπει τον κάφρο στα δύο μέτρα έτοιμο να τον φάει», αλλά ρε παιδιά γουστάρετε τη μπαλίτσα ή όχι; Δεν είναι δυνατόν να μη τη γουστάρετε, ψάξτε το λιγάκι… Έχουμε γράψει ότι αθλητισμός και ειδικά ποδόσφαιρο χωρίς την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων δεν υφίσταται όμως αυτό απέχει παρασάγγας από το σκηνικό που παρακολουθήσαμε μόλις. Ο Ολυμπιακός έπαιζε εντός έδρας σήμερα και το τελευταίο ημίωρο το μόνο που ακουγόταν στις κερκίδες ήταν μία μουρμούρα. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να υποστηρίξεις την ομάδα σου λοιπόν.

12 σχόλια:

  1. χορτάρι δεν ξέρεις τι γίνεται? Πρέπει ή δεν πρέπει να πέσει τιμωρία ? αν δεν γίνει αυτό πως να αλλάξει κάτι? γιατί ν' αλλάξουν κάτι? μήπως γνωρίζεις ποιά ήταν τελικά η εξοντωτική τιμωρία για τα έκτροπα στο Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκο? καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για στρατό. Μιλάμε για ανθρώπους που ζουν για αυτό...Ελλάδα...πάρτε το ρε το πρωτάθλημα,....δικό σας...τι καταλάβατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό που συμβαίνει με τον γαύρο.Η ασυλία τέλος... Εξαιτίας αυτών θα μας κοπούν τα εκτός έδρας παιχνίδια πάλι. ΕΛΕΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηδενισμός και -3 βαθμούς τώρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MHDENISMOS SE OLUMPIAKO KAI ARI AMESA. DEN MPOREI NA SYNEXISTEI AYTO TO PRAGMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tupoi me koukoules na vrizoun k na apeiloun ton diaithth, ton epopth k tous paixtes ths antipalhs omadas sta dyo metra a-ne-no-xlh-toi. mono sta paixnidia tou olympiakou ayta. mono.ntroph tou podosfairou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. teleiwnei o swkos, teleiwnei kai h asulia opou na nai. etoimasteite. afou den thelete na paiksete mpala sta isa, tha thn deite kai apthn anapodh th fash kai tha ksenerwsete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. prepei na aferethoun 6 ews 12 vathmous apo ton p.....h 'h alliws ntatolo kai ton arh kai h timwria edras vash nomou prepei na efarmosth sta epomena 3 paixnidia!@!!!kai oxi meta apo 2 agwnistikes!!!!ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko
    ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    KAI STHN KAVALA VGALATE FTERA OE ...!!!!! xarhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ, ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ" ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΙΝΑ ΚΤΛ.

    ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή δεν σας ανησυχεί καθόλου το γεγόνός πως θα γυρίσει και ο τροχός ρε γαύροι; Πραγματικά το οτι θα πληρώσετε ΓΙΑ ΟΛΑ (από την τύχη) δε το φοβάστε καθόλου έτσι;
    Διότι αν αυτά που κάνετε τόσα χρόνια βρει κάποιος άλλος τη δύναμη να τα κάνει, έχετε δημιουργήσει τόσα κόμπλεξ στον μέσο έλληνα φίλαθλο που θα χαρούμε όλοι με την καταστροφή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. BALTE RE TO VIDEAKI ME TON DOLOFONO POU PAEI NA KAPSEI TON KABALIOTH!!!

    BALTE TO

    ΑπάντησηΔιαγραφή