Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Δεν χάνουν ευκαιρία!




Και εννοείται ότι μιλάμε για τις αθλητικές εφημερίδες! Όλες με εξαίρεση την ΠΡΑΣΙΝΗ έχουν στο εξώφυλλο τους θέμα σχετικά με τον Νάτσο Σκόκο. Έκανε δηλώσεις ο ατζέντης του, ή μάλλον συνέντευξη ολόκληρη έδωσε, δεν ήταν απλές δηλώσεις αυτές και αμέσως όλες οι εφημερίδες έσπευσαν να τις εκμεταλλευτούν και να τις χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν η κάθε μία. Γιατί; Γιατί αυτή η μεταγραφολογία πουλάει φυσικά! Γιατί όμως μετέτρεψαν την δήλωση "ο Νάτσο δεν περναει καλά" και "ο Νάτσο κολακεύεται όταν τον θέλει ο ΟΣΦΠ" σε "ο Σκόκο κάνει παιχνίδι", "βόμβα", "άνοιξε πανιά ο Νάτσο" κτλ; Και γιατί δεν προβάλουν περισσότερο τις δηλώσεις από πλευράς ΑΕΚ; Αυτά που λέγαμε δηλαλή εχθές. Εντάξει προφανώς οι προσκέιμενες εφημερίδες θα παρουσιάσουν το θέμα από τη σκοπιά που θέλουν αυτές. Οι "αντικειμενικές" όμως; Προφανώς και αυτές θα "παίξουν" με το θεμα Σκόκο γιατί άμα προβάλουν τις δηλώσεις ΑΕΚ, δεν θα υπάρχει θέμα να ασχοληθούμε!


Κατα πόσο υπάρχει θέμα όμως; Ίσως να είναι και ένα τρικ που εκμεταλλέυτηκαν ο Σκόκο με τον ατζέντη του μπας και πληρωθεί τίποτα ο παίχτης. Δηλαδή βγήκε το θέμα για να αποπροσανατολίσει τον πιο επικίνδυνο παίχτη της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι, δεν έκατσε αυτό και μάλιστα ο παίχτης ήταν αυτός που τιμώρησε τους ερυθρόλευκους με δύο γκολ και τώρα το εκμεταλέυεται πάλι η πλευρα του παίχτη.


Τα δεδομένα είναι όμως τα εξής που αναγράφονται και στα αποκόμματα από την εφημερίδα Goalnews. H AEK το σκέφτεται μόνο με υπέρογκο ποσό και έμψυχα ανταλάγματα αλλά ακόμα και έτσι αν γίνει κάτι τέτοιο οι μέτοχοι θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα με τον κόσμο. Από την άλλη στον ΟΣΦΠ αυτά τα 2,5 εκατ. μάλλον τα ρέστα τους έιναι σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Όσο για το 50% της μεταπώλησης..., ασχολίαστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου