Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Νέα εμπόδια για το γήπεδο του ΠΑΟ



Αυτή τη φορά εκ των έσω. Θα γίνει άραγε αυτό το γήπεδο ποτέ; Πείτε μας κι εσείς τη γνώμη σας.


7 σχόλια:

  1. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΄"ΠΕΡΝΑΝΕ" ΣΤΟ ΑΤΑΚΑ ΚΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑΥΤΟ Η ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣ Η ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. me tzigger akoma megalometoxo tha argisei to ghpedo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αυτό που λες εσύ από πάνω σωστό είναι και επι της ουσίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όσο δεν δίνει ο Τζίγκερ το πλειοψηφικό πακέτο δεν πρόκειται να γίνει το γήπεδο. Αυτό θα τραβήξει μέχρι να λυγίσει οικονομικά ο Τζίγκερ και ο πιθανός συμμαχος του ή οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ghpedo me tzigger mh swsei k ginei.katharos panathinaikos mexri k stis kantinierises.egw exw olh thn upomonh tou kosmou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είμαι από αυτούς που βρίζαν το ΤΖΊΓΚΕΡ και εξυμνούσαν τον Παύλο.
    πλέον μεγάλωσα και τα βλέπω αλλιώς. Προς θεού, δεν βρίζω τον Παύλο, αλλά σέβομαι ότι δεν χρωστάω πουθενά, καταλαβαίνω ότι ο Τζίγκερ είναι-ήταν (δεν ξέρω) ψιλοανίκανος και όχι η βρωμιά της ομάδος μου (όπως υποστήριζα). Ξέρω επίσης ότι από τη ζημιά που έχω τα τελευταία δύο χρόνια, τα μισά τα έχει στερηθεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Άρα ρε μάγκες που συνεχίζετε ύστερα από δύο χρόνια να τον βρίζετε, stop, δεν υπάρχει ούτε καν αφορμή για να γίνει αυτό ΠΛΕΟΝ.Σε ότι έχει να κάνει με το γήπεδο, αναρωτηθείτε ποιός έχει συμφέρον να καθυστερεί και θα καταλάβετε ποιός φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή