Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Τον παίρνεις ή δεν τον παίρνεις;



Και ρωτάμε εμείς. Τι κάνεις όταν έχεις έναν παίχτη, ο οποίος είναι καλός αριστερός χαφ με καλές παραστάσεις στο αργεντίνικο πρωτάθλημα, πρωταθλητής με την καλή ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς στο περσινό Απερτούρα, παίχτης που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού που παίζεις από τα άκρα, μπορείς να τον αποκτήσεις και ως δανεικό και τέλος είναι μία καλή λύση για τη θέση που πονάς; Τι κάνεις όμως όταν ο παίχτης αυτός έχει πρόσφατα κάνει φωτογράφιση σε gay περιοδικό και οι φίλοι του αιώνιου αντιπάλου σου έχουνε ξεσαλώσει περιμένοντας την άφιξη του για να σε κοροϊδέψουν ακόμα περισσότερο; Τι κάνεις δηλαδή όταν ο μεταγραφικός σου στόχος, έχει κάνει gay φωτογράφιση φορώντας μάλιστα και τη φανέλα της ομάδας, και οι φίλοι του αιωνίου αντιπάλου σου τον έχουν ήδη ξεσκίσει στο κράξιμο; Τον παίρνεις ή δεν τον παίρνεις; Ακόμα ένα μεγάλο δίλημμα από αυτά που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να γεννήσει.


18 σχόλια:

  1. ton perneis,
    ton perneis,
    to thelei,
    to telei,
    ton dinei,
    ton dinei,
    dwse ton,
    dwste ton,
    parte ton,
    parte ton!!!!!

    MpE
    MpE
    MpE

    hahahahaha
    xarhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το αρθρο ειναι περα για περα ρατσιστικο. Μονο ντροπη εχω να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pou ton eides ton ratsismo vre erico??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. erico ratsistes tha einai oi gauroi ama den ton paroun gia auto ton logo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala koroideuete alla einai polu kalos paixths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι καλός "παιχτης"!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den paizei kai o darko pia...krima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν υπαρχει προεδρος δεν υπαρχουν ανθρωποι να τρεξουν την ομαδα, ο ζικο δε μιλαει με κανεναν, οι παικτες την εχουν δει "Θεοι" και συνεχίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. erico, thes na kaneis tin eksetasi tou kolovythometrou ston dankolo? re mosxaria, oute aftos tha erthei. loualoua & kastigio kai na ste kai efxaristimenoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. hahaha... o katallilos pextis stin swsti omada. mia xara tha teriaksei.

    re seis, ekinos o giovanovits ti egine?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα φιλε πιο πανω μην τρελενεσαι.αμα σου φερει τον ντατολο δηλαδη και μας κοροιδευουν το χορταρι θα φταιει?εγω δεν εχω προβλημα γιατι τον εχω δει και ξερει μπαλα.αμα το γυρισουμε το κλιμα ιδιως εκει ειναι που τους βουλωνεις.αμα ομως πανε ακομα χειροτερα τα πραγματα,θα δεις τι εχουμε να ακουσουμε.αλλα κατσε να ερθει πρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kleinei leei,ante na doume.

    proswpika de me noiazei ti kanei o paixths sthn proswpikh tou zwh.opws grapsate kai eseis exei ola ta stoixeia mias kalhs metagrafhs opote kalws na erthei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόνο να προσέχουν στα αποδυτήρια μην τους πέσει το σαπούνι!! ε ρε γλέντια στο ΟΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. koitaxte katarxas eimai panathinaikos.koitaxte an kapoios katsei ora kai to skeftei tha katalavei oti o gayyyyyros genika...ton pairnei.ara mallon etsi tha ginei kai tora...edo kalaei to...gayyyyyyroi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν υπάρχει κανένας ρατσιστικός υπαινιγμός στο άρθρο και προφανώς δεν υπάρχει κανένα δίλημμα! Το άρθρο έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα και γιαυτό έχει και ετικέτα "ΧΟΥΜΟΡ".

    Παρακαλούνται όσοι έχουν αντιρρήσεις με τις αναρτήσεις να το κάνουν χωρίς βρισιές. Αλλιώς δε γίνεται να υπάρχει διάλογος. Ένα σχόλιο σβήστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. poio xortari?pao gera!ego ekana to pano apo sena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή