Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Οι λύσεις του προέδρου



Αναλαμβάνει ο πρόεδρος λένε οι κύκλοι. Υπάρχει κρίση αλλά υπάρχει και λύση διαβάζουμε. Μόνο που ο κόσμος της ομάδας είναι πολύ απαισιόδοξος Τι μπορεί να κάνει ο Σ. Κόκκαλης ΑΥΤΗ τη στιγμή για να αναστρέψει το κλίμα; Να πάρει παίκτες; Πήρε δανεικό τον Ντάτολο και ελεύθερο τον Λούα Λούα. Αυτά. Άλλες κινήσεις δεν φαίνεται να γίνονται. Να αλλάξει προπονητή; Το έκανε. Τι άλλο δηλαδή να κάνει; Να μάθει στους παίκτες να παίζουν καλύτερη μπάλα; Να βελτιώσει ως δια μαγείας τη φυσική κατάσταση της ομάδας;

Δεμένα τα χέρια του προέδρου. Βέβαια δεν παίζει μόνος του, είναι και οι αντίπαλοι. Πολύ θα ήθελε να έχουν και οι αντίπαλοι προβλήματα. Όπως ας πούμε ο επόμενος αντίπαλος του ΟΣΦΠ, ο Πανιώνιος. Και η απρόσμενη απόλυση του προπονητή 5 μέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Να μία λύση λοιπόν. Τα βουντού. Η "κακοτυχία" δηλαδή που θα μπορούσε να χτυπάει με το ραβδάκι της τους αντιπάλους των ερυθρολεύκων!

Ένα ακόμα βουντου στη προκειμένη περίπτωση θα ήταν η ευχή να προσλάβει πάλι ο Πανιώνιος τον Τάκη Λεμονή για δύο εβδομάδες, ίσα ίσα για το ματς με τους πειραιώτες και μετά να παραιτηθεί ο Έλληνας τεχνικός (όπως πρόπερσι ας πούμε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου