Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Έναν Σισέ και στα εξτρέμ...


Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι θέμα που καίει τους πράσινους και όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί σύντομα, πράγμα που δήλωσε και εχθές ο Ν. Νιόπλιας. Από κει και πέρα αν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει μία σφαίρα με καλό τελείωμα και στα πλάγια τότε κλειδώνει το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο τουλάχιστον για φέτος. Αυτός ο Βαλμπουενά για τον οποίο ενδιαφέρονται οι πράσινοι είναι περίπτωση παίκτη απαραίτητου. Το να αποκτηθεί είναι δύσκολο καθώς πρόκειται για έναν πολύ χρήσιμο ποδοσφαιριστή στη Μαρσέιγ, όμως εάν ο ΠΑΟ καταφέρει έστω και τον δανεισμό του με loan to buy option (δανεικός με οψιόν αγοράς όπως λέμε και στην Ελλάδα) σε συνδυασμό με έναν βαρβάτο κεντρικό αμυντικό τότε τα πράγματα υπεραπλουστεύονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η οποία μπορεί να φαντάζει πιο κοντά όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια, όμως κρύβει πολλές παγίδες σε δυνατές έδρες για το Τριφύλλι.

6 σχόλια:

  1. με λετο και βαλμπουενα στα εξτρεμ.....απογειωνομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατσε χορταρι να παρουμε πρωτα το στοπερ κ βλεπουμε για εξτρεμ.γιατι ουτε για στοπερ βλεπω ιδιαιτερη κινητικοτητα κ θα ειναι μεγα λαθος η μη ενισχυση της ομαδας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιστευω ενα στοπερ θα τον παρουμε, κι ας ειναι και ο ντουγκλαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. a re salpiggidh, mono ta gkol pou exeis xasei esy fetos, paizei na einai perissotera kai apo tou sise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. salpiggidis GTP fetos re magkes!!!

    to myalo sto Mundial to xei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σαλπιγγιδης παντα ΓΤΠ αδερφε μου...
    απλα τοτε ειχε συμπαιχτες κατο τραγικους ενω τωρα εχει παιχταραδες κ η αμπαλοσυνη του βγαζει ματι!!κακο πραμα να εχεις καλους συμπαιχτες...αχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή