Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΦΙΜΩΤΡΟ Νο 2


Σε αυγουστιάτικο αγώνα του Ολυμπιακού είχαμε γράψει ένα άρθρο για τον δημοσιογράφο της Νετ Παύλο Παπαδημητρίου ο οποίος σε αποδοκιμασίες που είχαν ακουστεί για το κακό αγωνιστικό προσωπο του ΟΣΦΠ τότε στα προκριματικά του Τσ. Λιγκ μας είχε "εκπλήξει"... λέγοντας ότι, "δεν είναι σωστό να γιουχάρουνε οι φίλαθλοι και πρέπει να κάνουν υπομονή". Κάτι ανάλογο συνέβη και απόψε στην Αθλητική Κυριακή όπου ο δημοσιογράφος, μετά τα όσα μύρια έχουν συμβεί τη φετινή χρονιά στο λιμάνι, θέλησε να σχολιάσει τη στάση του κόσμου στον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είπε λοιπόν ότι "πολλές φορές η κριτική του κόσμου είναι άδικη" γιατι "δεν πρέπει ο κόσμος να ξεχνά τι έχουν προσφέρει αυτοί οι παίχτες και αυτή η διοίκηση στον Ολυμπιακό!". Και ότι εκτός από άδικη είναι και λάθος γιατί "πολλές φορές με τις φωνές επιτυγχάνονται τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλουμε!". Μάλιστα! Φίμωτρο πανελλήνιας εμβέλειας δηλαδή! Φυσικά δεν παρέληψε να μας πει για πολλοστή φορά για το 9ήμερο ρεπό του Ζίκο! Ο Ζίκο φυσικά εχει φύγει εδώ και μια βδομάδα περίπου αλλά καλά κάνει και το σκαλίζει ακόμα ο Παύλος Παπαδημητρίου. Εξάλλου εκρεμμεί και το δικαστήριο της αποζημίωσης ακόμα! Ποιος έφερε τον Ζίκο φυσικά και τι λεγόταν στην αρχή ας μην τα σκαλίζουμε καλύτερα!

4 σχόλια:

  1. FACEBOOK: GINE TWRA FUN TOU "THELW NA DEIRW TON PAPADHMHTRIOU APO THN ATHLHTIKH KURIAKH"....
    autos re paidia xulo pote tha faei telika???
    fetos mesa sthn fapa einai kai leei kai euxaristw apo o,ti fainetai!!!!
    eleos dhladh!!!!kalhtera na afhnei thn xanthia na milaei....pou katanthse h thleorash...,eh...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. otan efyge o ketspagia kai hrthe o zikos epi ena mhna mas elegan gia thn ...kakh proetoimasia tou timour. twra tha mas lene mexri ton maio gia to 9hmero repo. Kai emeis san zwa ton ypno mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sthmenos kai asxetos.o xeiroteros sundyasmos sta mme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκει στηριζεται η προπαγανδα του γαυρου σε ανακριβιες και ψεματα απο ανθρωπους ασχετους που τους βλεπει και τους ακουει ολη η ελλαδα με το ετσι θελω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή