Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Το μυστικό της επιτυχίας!


Το μυστικό της επιτυχίας είναι το θέμα μας, στους αγώνες του Ολυμπιακού. Μόνο που δε θα αναφερθούμε στους πειραιώτες αλλά στους αντιπάλους τους!! Μέχρι τώρα είδαμε πολλά ανοιχτά παιχνίδια από τους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Είτε μέσα στο Καραϊσκάκης είτε μακριά από αυτό. Ομάδες που προσπάθησαν να χτυπήσουν στα ίσα τον ΟΣΦΠ και άλλες το πέτυχαν (ΠΑΣ, Ηρακλής, Καβάλα, Άρης) άλλες όχι (ΠΑΟΚ, Εργοτέλης, Αστέρας, Λάρισα). Οι ομάδες που προαναφέραμε κάθε άλλο από αντιποδόσφαιρο έπαιξαν σε ολόκληρα ματς, ή έστω σε κάποια σημεία των αναμετρήσεων με τους πειραιώτες.


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προπονητής της τελευταίας αντιπάλου της ομάδας του Ζίκο, δήλωσε πως «ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός ¨πέφτει¨ μετά το 60’ και εκεί προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε». Και σκεφτόμαστε, καθώς το κλατάρισμα του ΟΣΦΠ δεν αποτελεί και κάνα κρατικό μυστικό, πως αν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πλέον μπαίνουν από το 1ο λεπτό με στόχο το μηδέν παθητικό, ταμπούρι που λέμε, και στοχεύουν στο να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους μετά το 60’-70’, αυτό ίσως αποτελέσει το μυστικό της επιτυχίας για πολλές ομάδες στο άμεσο μέλλον. Σαφώς και δεν θα μας άρεσε να βλέπουμε οποιαδήποτε ομάδα να παίζει αντιποδόσφαιρο, αλλά από την άλλη εάν αυτή είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να χτυπήσουν έναν μεγάλο αντίπαλο, δεν μπορείς να προσάψεις και πολλά στους «μικρούς».

2 σχόλια:

  1. μέχρι τώρα αυτό δεν έκανε ο Ολυμπιακός με αυτούς???ταμπούρι και θα 'ρθει και το γκολ. Ως πότε όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ntaksei me tous mikrous oxi.pige o panthrakikos karaiskaki k epaize me 4 k 5 paixtes sthn epithesh.e ta efage k iremise.

    alla fetos genika paizei polu tampouri o gauros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή