Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Aκόμα δεν ήρθες ρε Χεσούς!



Όπως διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό σάιτ ο μέσος του ΟΣΦΠ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Νάπολι, υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει καλύτερος από πριν.

«Με μεγάλη αγάπη αποχαιρετώ τους οπαδούς. Πέρασα καλά στη Νάπολι, σε μια μεγάλη ομάδα και σε έναν μεγάλο σύλλογο. Ελπίζω να πάω καλά και να επανέλθω πιο δυνατός από πριν», δήλωσε ο Ντάτολο.

Ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίχτης του Ολυμπιακού, απέφυγε να απαντήσει ευθέως για αυτό το ζήτημα. Φάουλ του Αργεντίνου.

7 σχόλια:

  1. kala entaksei ti thelate na pei? Sta paparia mou h napoli eixa afissa tou tsiantaki sto krevati mou apo mikros?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ χολη βλεπω για τον παικταρα που εφερε ο Θρυλος χορταρι. Κατσε να τον δειτε πρωτα πως θα παιξει και μετα του τα χωνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. POLY FEYGATOS O DATOLO. GENIKA "FEUGATOS". GIOUXOUUUU ELA LIZA BANANA BANANA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσυ απο πανω εισαι πολυ αντρας ρε αδερφακι μου, φαινεται απο το πως πατας το enter. Ξεχειλιζει η αντριλα ρε μαγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ela mhn ksekinhsete pali na malwnete, eleos, milhste san an8rwpoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 777777 δεν είπαμε εμείς ότι έπρεπε να πει κάτι άλλο και δεν είμαστε και εμείς αυτοί που θα πούμε τι πρέπει να λένε οι παίχτες και τι όχι. Αλλά να διαβάζουμε το πρωι στο Φως ότι δεν θέλησε να απαντήσει για το μέλλον του μετά το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και μετά να διαβαζουμε ότι υποσχέθηκε στην Νάπολι πως θα γυρίσει, είναι λιγο... κάπως. Δεν είναι φάουλ δηλαδή αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό πρώτα απ' όλα; Σαν επαγγελματίας δηλαδή.

    Φίλε RED MANIAC μας αδικείς. Που την είδες τη χολή; Ίσα ίσα είπαμε ότι είναι καλός παίχτης και καλή μεταγραφή για τον ΟΣΦΠ από αυτά που ξέρουμε χωρίς να περιμένουμε να δούμε αν θα αποδώσει με τον Ολυμπιακό. Του τα "χωνουμε" για το λόγο που εξηγούμε και στον φίλο 777777. Είδες εσύ να λέμε ότι είναι κακός παίχτης ή κάτι αλλό; Μην παρασύρεσαι φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή