Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Παραλήρημα κυρ-Σάββα


Η φράση που είπε σε δηλώσεις του ο πρώην all-around άνθρωπος της ΠΑΕ ΟΣΦΠ Σάββας Θεοδωρίδης σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Μας έχετε στείλει δεκάδες mail που δεν είναι δυνατόν ούτε να δημοσιευθούν ως έχουν αλλά ούτε να καθόμαστε να σβήνουμε τα μπινελίκια για να το βάλουμε.

Λοιπόν ο Σ. Θεοδωρίδης δήλωσε ευθαρσώς στο ραδιόφωνο πως: "Κατέχω τα μητρώα όλων των διαιτητών και αν συμβεί το παραμικρό και δεν αποδίδεται το 50% σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να συμβεί."

Τώρα υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο πρώτος λέει πως πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας, τι είναι αυτά που λέει, απειλεί δημόσια κτλ κτλ κτλ... Ο δεύτερος δρόμος λέει να αναλογιστούμε, ποιος είπε τι και πότε. Αν τα βάλετε σε μία σειρά τα 3 ερωτήματα και απαντήσετε ειλικρινά θα σκεφτείτε απλά πως "έλα μωρέ ο γνωστός γραφικός κυρ-Σάββας. Αν είχε σκοπό να κάνει κάτι δε θα έβγαινε να το ξεφουρνίσει. Απλά βλέπει πως ο Σ.Κόκκαλης χάνει εκτός από τη παντοδυναμία και το λαϊκό έρεισμα ανάμεσα στους φίλους της ομάδας και γενικά ο κυρ-Σάββας τα έχει χάσει λιγάκι με το όλο σκηνικό. Εξάλλου όπως λέει και ο λαός σκυλί που γαβγίζει μη το φοβάσαι. Αν μπορούσε θα δάγκωνε, δε θα προειδοποιούσε".

Ο πρώτος δρόμος λοιπόν φαντάζει ως ο πιο σωστός και μακάρι κάποτε να ακολουθηθεί από τους αρμόδιους μπας και σταματήσει ο κάθε καημένος να παίζει με την νοημοσύνη μας, αλλά ο δεύτερος δρόμος μοιάζει ως ο πιο συνετός για να ακολουθήσουμε εμείς τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου