Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Τώρα μπλέξαμε!


Κάτι τέτοιο είναι πιθανόν να αναφωνούν στον Ολυμπιακό με τον Ζίκο. Η δύσκολη αγωνιστική κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα έχει οδηγήσει τους διοικούντες σε αδιέξοδο.
Η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΣΦΠ με δύο ή τρεις παίχτες φαντάζει δύσκολη για την ώρα. Μόνη λύση φαίνεται να είναι η απομάκρυνση του προπονητή. Λύση που κερδίζει επικοινωνιακά και βοηθά τους ερυθρόλευκους να ανασάνουν για κάποιο διαστημα από την σκλήρη κριτική που δέχονται από τους οπαδούς τους. Όπως γίνεται πάντα δηλαδή. Ουσιαστικά; 'Aγνωστο! Για τον ίδιο περίπου λόγο εκδιώχθηκε και ο Τιμούρ Κετσπάγια και αλλάγη μεγάλη, εκτός από κάποια ''Brazil"σε πρωτοσέλιδα για νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, δεν είδαμε. Αγκάθι της υπόθεσης, όπως γράψαμε και εχθές, η αποζημίωση του Ζίκο που ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ (που έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Λεμονή, Βαλβέρδε, Κετσπάγια και βοηθών) , ποσό διόλου ευκαταφρόνητο με βάση τα οικονομικά του ΟΣΦΠ αυτή τη στιγμή. Παρατηρείται λοιπόν ότι γινονται προσπάθειες για να οδηγηθεί ο Ζίκο σε παράιτηση! Και γίνονται από παντού. Από τη διοίκηση, από τους παίχτες, από τα μμε(βλέπε απόκομμα goalnews) που προσπαθούν να ρίξουν τον Ζίκο ακόμα περισσότερο στα μάτια του κόσμου. Αν συνεχιστεί δηλαδή αυτή η απαξίωση του Ζίκο, δε θα μας φανεί περίεργο αν αποδοκιμαστεί με τη Λάρισα στο Καραϊσκάκη!



Τον Κετσπάγια τον απέλυσε ο Ολυμπιακός σχετικά έυκολα χωρίς να έχει ηττηθεί σε επίσημο ματς, ενώ έφερε εις περας την αποστολή του, να μπει δηλαδή ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσ. Λιγκ. Με τον Ζίκο είναι λιγο σκούρα τα πράγματα. "Αν ψάχνετε για μ.......κα, δεν είμαι εγώ αυτός" φαίνεται να δηλώνει σιωπηρά αλλά και άκρως επαγγελματικά ο Ζίκο.

2 σχόλια:

  1. Οταν "κουμαντο" κάνουν οι οπαδοι τα βλέπουμε τα χαλια. Βλέπε Άρης ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ κτλ. ΔΕΝ γίνεται οι οπαδοί να κάνουν κουμάντο πουθενά αλλού εκτός της εξέδρας. Γι αυτό είναι και οπαδοί και όχι υπάλληλοι. Με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή