Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ (επιστρέφουν)!



Δεν ήταν κατατοπιστικός ο διαιτητής Λαμπρόπουλος (φώτο) στις εξηγήσεις που έδωσε στους ανθρώπους της ΑΕΚ σχετικά με το πέναλτι που έδωσε στον Ατρόμητο. Αρχικά είπε πως το έκανε ο Μάκος και όταν ρωτήθηκε μετά από λίγη ώρα είπε πως τελικά το σφύριξε εις βάρος του Μαϊστόροβιτς. Όπως και να χει, παράβαση δεν υπήρχε.

Μπορεί βέβαια να ξαναλλάξει γνώμη ο Λαμπρόπουλος και να δηλώσει πως καταλόγισε πέναλτι εις βάρος του Σάχα (δεν έπαιζε χθες), ή εις βάρος του Ραμπεσαντρατανά, ή εις βάρος του Γκαμάρα, ή ακόμη χειρότερα εις βάρος του Σλίσκοβιτς καθώς ο τελευταίος είναι γνωστό πως δεν μαρκάρει και πολύ. Η μόνη λογική εξήγηση θα ήταν πως έδωσε πέναλτι για το μαρκάρισμα του Βάιου Καραγιάννη, που πήγε λίγο άγαρμπα πάνω στον Τάτο του Ατρόμητου. Τέλος, εξήγηση που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι πως το πέναλτι έγινε μόνο του!! Έτσι απλά, έγινε!

Και επειδή το ξεφτιλίσαμε εντελώς, όπως καταλαβαίνετε το θέμα μας είναι οι άσχετοι με τα μαύρα που ξαναχτύπησαν και έκριναν σε μεγάλο βαθμό ένα αποτέλεσμα αγώνα. Βασικά αυτοί το ξεφτιλίσανε (πάλι) και εμείς απλά γουστάρουμε να τους ξεφτιλίζουμε!

5 σχόλια:

  1. mpe mpe mpe mpe mpe P a R a G k A mpe mpe mpe!!!!!!!!!!!!!!!!

    THA PROSKINHSETE TIS ...... '3' lames tou DJIBRIL CISSE!!!!!
    mpe mpe mpe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i timoria tou kokalli...i aek tolmise na nikisei ton gayyyyro...ti na kanoume?!?oust xeftiles gayyyyroi!...!re o osfp tha parei...itta me tin kavala ektos kai an...pesei xrima...xerete ti enoo...
    pao gera gera...protathlima xana!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pou tous thymithikate autous?? aaxaxaxaxaxa sliskovic leei!! a re epoxes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....aytoi oi asxetoi...pou plirononte ki apo pano...exoun katastrepsei to podosfairo...(xoris na eimai...AEK..den nomizo oti tha allaze to skor an den edine ayto to panalty "moufa")...kathara aloiose to apotelasma tou AEK-ATROMITOS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα κοράκια παίζει να παίρνουν και 2-3.000 τον αγώνα. Και σφυρίζουν 2 φορές το μήνα μίνιμουμ. Και έχουν και άλλη - κανονική - δουλειά έτσι; Τώρα μιλάμε για τα "νόμιμα".

    Ε ρε τσο και λο που θέλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή