Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Δεν κουραστήκατε;


Εκεί στον "Πρωταθλητή" δεν βαρεθήκατε να βάζετε τέτοιου είδους πρωτοσέλιδα; Ο τάδε νοσταλγεί τον Ολυμπιακό, ο δείνα νοσταλγεί το λιμάνι, ο χ δηλώνει "ελάτε να με πάρετε" ο ψ έρχεται κολυμπώντας κ.ο.κ. Δηλαδή πραγματικά αποσκοπείτε κάπου παίζοντας με τον πόνο των φίλων του ΟΣΦΠ σε μία πολύ δύσκολη εποχή όπως αυτή; Ποιος Βαλβέρδε θα έρθει ρε παιδιά; Αυτός που ζητούσε μπάτζετ 30-40εκ. ευρώ το χρόνο με προεδρική υπογραφή; Αυτός που είχε γίνει σύνθημα στα χείλη παικτών και οπαδών; Δεν αφήνει ο πρόεδρος να γίνονται πράγματα στην τύχη.


12 σχόλια:

  1. nai, nai, ontws, tha afhsei thn villareal o allos, autos o opoios efhge giati den xerei apo evrwph kai tha erthei ston olympilago kai tha exei vohthous tou-opws zhthse o proedros- tous maradona kai ferguson!!!!!!!!
    tha vallei kai 100 ek. gia na parei ton castillo(diakahs pothos tou maradona) kai ton ogunsoto tou ofh (to oneiro tou ferguson) gia na parei kai to CL!!!!!
    Fusika,meta th piesh tou wenger,o djole tha xanapaixei mpala!!!!!!!!
    kapoioifilogavroi grafoun gia petrina xronia!!!kai osoi legan to kalokairi oti o gavros den tha vgei oute gia CL, arxisan na panhgurizoun!!!!!hahahaha
    MPE MPE MPE MPE MPE MPE MPE MPE MPE MPE MPE!!
    xarhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΖΕΙ. ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΤΑ 5 ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΥΠΕΛΛΑ. ΚΑΙ ΤΕΣΑΡΕΣ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

    ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο Ερνέστο θα έρθει και άλλα 5 σερί θα πάρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 2004 και μετά με τον Τζίγγερ αντίπαλο φυσικά και συνεχίσατε τα τρόπαια. Και...εγώ θα συνέχιζα! Τώρα όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Το σύστημα του πράκτορα καταρέει και ο ίδιος είναι με το ένα πόδι στον τάφο (επειδή είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι μακάρι να μην ισχύει αλλά...), στο CL κατά 90% δεν θα μπείτε σε ομίλους του χρόνου άρα 25 ζεστά μύρια για τον ΠΑΟ. Και το χειρότερο ο κόσμος του Ολυμπιακού καλοέμαθε να κερδίζει με κάθε τρόπο και κόστος κάθε χρόνο και τώρα που θα αρχίσουν τα ζόρια...Αν ο ΠΑΟ το χειριστεί σωστά ο γαυρος θα περάσει την επόμενη 10ετία στη δίαιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μακαρι ρε παιδια να γινουν οπως τα λετε.που το στηριζετε ομως?εγω για την ωρα ειμαι απαισιοδοξος.ο κοκκαλης αργα η γρηγορα θα σταματησει.και το θεμα ειναι οτι δεν ειναι πια ο παλιος κοκκαλης που μας εδινε τα πρωταθληματα.οσο και να τον κοροιδευουμε οι βαζελοι με τον πατερα και δεν ξερω ποιοι αλλοι ειναι απο πισω εχουν φερει το πρωταθλημα στα ισα.η εποχη που ο κοκκαλης ηλεγχε τα παντα μαλλον δεν υπαρχει.ας μην κοροιδευομαστε δηλαδη μεταξυ μας.θα παιξει και ο λαυρεντιαδης ομως ετσι η θα την δει πρεμιερ λιγκ κιαυτος?

    μακαρι να ρθει και ο βαλβερδε πισω, να μπει κα χρημα και τοτε ποιος μας πιανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. red maniac k 7777777 den to perimena apo sas auto! sas eixa gia skeptomenous! kalo to sunaisthima alla na uparxei kai logikh etsi.

    ug.panathinaikos eimai alla diavazw polu xortari kai sas exw tsekarei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας μην προτρέχουμε για το "τέλος" του Σωκράτη. Αυτό λέω μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. swsto.alla isws o kokkalis na eprepe na eixe fygei persi.eksallou auto pou leme oti to thirio xtypietai prin ligo prin ksepsixisei, auto egine persi. o kokkalis persi ta edwse ola sth diaithsia.auto nomizw htan to kuknio asma tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί να είναι και έτσι. Μπορεί να έκανε ένα break, απίθανο βέβαια αλλά τι να πω. Αυτό που μετράει τώρα είναι σωστή διαχείριση της κατάστασης και φυσικά υπομονή. Οι απέναντι είναι πεινασμένοι -λογικό- και εμείς θα πρέπει να κάνουμε λίγο κράτει. Αν και πολύ φοβάμαι πως οι νέοι οπαδοί όσοι είναι κάτω από 30 χρονών και δεν έζησαν στο πετσί τους τα πέτρινα χρόνια θα δυσκολευτούν λιγάκι... Και εκεί να βάλει ο Θεος το χέρι του.

    Η κατάσταση είναι γνωστή ανάμεσα στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης εκτός των άλλων φρόντισε για έναν δυνατό και συσπειρωμένο γύρω από την ομάδα (όπου ομάδα βάλε Κόκκαλης) λαό. Και με τις χάρες του και τα χαϊλίκια του και τις επιδοτήσεις στις εδκρομές (σε αυτό δεν είμαι εναντίον παίδες) και γενικά με όλα του.

    Όταν σταματήσει το χέρι που ταϊζει και έρθει ένα χερί που ας πούμε θέλει απλά να υπάρχει ομαλή συνύπαρξη, εσύ που έχεις μάθει διαφορετικά τι κάνεις φιλαράκο μου; Ειδικά όταν τα πράγματα στην ομάδα δεν πάνε και πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ 77777 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΚΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. anthrwpoi pou endiaferontai gia ton olympiako uparxoun kai tha uparxoun.auto omws to "o olympiakos na kerdizei vreksei xionisei" tha uparxei?

    egw pisteuw oti an teleiwsei o kokkalis k vrethei kapoios allos na vazei lefta opws ekane o panathinaikos fetos, tha rthoume se mia katastash anthrwpinh opou o kaluteros tha kerdizei.xwris diaithsies k malakies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή