Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Νοοτροπία του κώλου!


Ο πρώην παίχτης, προπονητής και football director του Παναθηναϊκού Βέλιμιρ Ζάετς έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα "Εξέδρα" και μίλησε για όλους και για όλα. Μέσα σ' όλα αυτά ήταν και για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν. Συγκεκριμένα για τον στόπερ που ψάχνει το Τριφύλλι είπε: "Χρειάζεται αλλά τώρα δε θα προσφέρει κάτι".

Αυτή είναι η νοοτροπία του κώλου, λέμε εμείς και εξηγούμαστε. Αν επαναπαυθείς στον πατροπαράδοτο ελληνικό τρόπο σκέψης του στυλ "έλα μωρέ στο +7 είμαι, το έχω το πρωταθληματάκι" τότε το μόνο που θα έχεις θα είναι αυτό. Το πρωταθληματάκι. Και αυτό με βάση τη λογική αν και στο ποδόσφαιρο πολλά γίνονται!

Αν όμως οι πράσινοι σκεφτούν "ευρωπαϊκά" και φέρουν ΤΩΡΑ ένα στόπερ κλάσης (που το καλοκαίρι θα πλαισιωθεί από ακόμα έναν παικταρά στην άμυνα) και ένα εξτρέμ στυλ Βαλμπουενά, όχι μόνον κλειδώνουν το πρωτάθλημα για φέτος, αλλά για πολλά περισσότερα χρόνια. Όχι γιατί θα πάρουν 2 παίκτες στις 20/1 του 2010. Αλλά γιατί θα πάρουν πολύ σοβαρά και επαγγελματικά το όλο θέμα. Το θέμα που φτιάχνει αυτοκρατορίες και "αποθηκεύει" τίτλους.


2 σχόλια: