Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Aφήστε τις βόμβες... για τους τρομοκράτες!


Την τιμητική τους έχουν οι "βόμβες" πολλές φορές στα αθλητικά πρωτοσέλιδα, τελευταία όμως οι μόνες βόμβες που φαίνεται να σκάνε είναι αυτές των "πυρήνων της φωτιάς".



Οι εποχές που γινόταν λόγος κάθε τρεις και λίγο για μεταγραφική βόμβα του Ολυμπιακού φαίνεται να αποτελούν παρελθόν. Οι ερυθρόλευκοι από το περασμένο καλοκαίρι και μετά κυνηγούν να αποκτήσουν στην πλειοψηφία τους ελεύθερους ή δανεικούς ποδοσφαιριστές ενώ για όσους δεσμέυονταν με συμβόλαιο οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν. Οι ατάκες δηλαδή του στυλ, "πάλι θα μας τρελάνει ο πρόεδρος", "με τοσες βόμβες ο Σωκράτης κινδυνέυει να τον κλέισουν μέσα" και "φέρτε την αντιτρομοκρατική γιατι ο πρόεδρος ετοιμάζει βόμβα" όλο και λιγότερο ακούγονται πλέον στα κόκκινα στέκια.



Από την άλλη με ιδιαίτερη διάθεση ξεκίνησαν στον Παναθηναϊκό. "Πιο ισχυροί και από τον Αμπράμοβιτς" έλεγαν στις αρχές. Και η βόμβα του Τζιμπρίλ Σισέ ήρθε. Οι βόμβες όμως που θα έκαναν τον Παναθηναϊκό μεγαθήριο δεν συνεχίστηκαν όυτε δείχνουν να συνεχίζονται. Χαριτολογώντας θα λέγανε ότι με την αργοπορεία τους μερικές φορές οι πράσινοι, τους πρόλαβαν οι πυροτεχνουργοι! Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει λέει ο λαός και τα "μπαμ" έρχονται συνήθως απρόσμενα. Το παρελθόν μας έχει δείξει ότι περιπτώσεις μεγάλων μεταγραφών που συζητιώνται για πολύ καιρό συνήθως καταλήγουν σε φιάσκο! Στον ΠΑΟ είναι προφανές ότι το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στα διοικητικά και αυτό αποτελεί τροχοπέδη συνεπώς και για τα μεταγραφικά. Οι φίλοι του τριφυλλιού λοιπόν θα πρέπει να κάνουν υπομονή ακόμα μέχρι να φτάσουν στο σημείο να βλέπουν τα όνειρά τους για μεγάλες μεταγραφές να πραγματοποιούνται.



Το θέμα μας όμως και εκεί που θέλουμε να καταλήξουμε είναι ότι για το ελληνικό πρωταθλημα και για τη δυναμικότητα των ομάδων που καλούνται να αντιμετωπίζουν για να πετύχουν τους στόχους τους, οι ομάδες μπορούν να ενισχυθούν και με παίχτες που δεν αποτελούν μεταγραφικές βόμβες. Εξάλλου αυτοί με τους οποίους αγωνίζονται στις θέσεις που πονάνε δεν έιναι και πολύ καλυτεροι από αυτους που "παίζουν" στη αγορα! Παίχτες υπάρχουν, πάρτε κάποιον!

5 σχόλια:

  1. nai ok...apla esy mas eleges alla...oti ta xoun vrei metaksu tous kai 8a xwsoun aneksarthtws empodiwn kai kostous...telospantwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε αναφέρεσσαι σε ανάρτηση μας προ εξαμήνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς τα γεγονότα έδειξαν ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιγράφουμε στο παρόν άρθρο, αυτή τη στιγμή.

    υγ. το αναφέρεσαι με ένα "σ" ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mwre ta gegonota oloi vlepoume ti deixnoun:) esu to eixes parousiasei san PLHROFORIA omws... tespa den pavei na isxyei h epityxia soy me ton Cisse, kai makari na exeis syntoma kamia plhroforia gia amyntiko, giati den mas vlepw kala... makari gia mena vevaia;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή