Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Άααατσα!


Στην Αθλητική Κυριακή πριν από λιγο βλέπαμε το ρεπορτάζ του αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος. Την ώρα που δείχνει το τρίτο γκολ του Ατρομήτου και τους τρελούς πανυγηρισμούς των φιλάθλων της ομάδας του Περιστερίου, ακούγεται να λέει ο Παύλος Παπαδημητρίου. "Τρελάθηκαν οι Φενταγίν ε;". Για όποιον δεν γνωρίζει "Φενταγίν" λέγεται ο σύνδεσμος των οργανομένων οπαδών του Ατρομήτου. Και απαντάει ο Πέτρος Μίχος. "Τελείως". Αυτό σημαίνει ότι ξέρουν και γνωρίζουν πράγματα από τον οπαδικό χώρο. Και φυσικά ξέρουν δηλαδή, δεν ζουν σε καμια γυάλα. Δεν το συνηθίζουν πάντως οι δημοσιογράφοι να λένε τους πυρήνες των οργανωμένων με τα ονοματά τους. Το 'δαμε και αυτό! 'Η μάλλον το ακούσαμε!

5 σχόλια:

  1. ενταξει δεν ειναι απαραιτητα κακο ομως αυτο παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ...ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ...

    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΤΟΙ ΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na mhn pianoun sto onoma tous tous opadous ta thleskoupidia.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην πας στο αλλο ακρο φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είπαμε πως είναι "κακιά" η αναφορά τους σε σύνδεσμο οπαδών. Κάθε άλλο.
    Ο "Λεαδρο33" προσεγγίζει σωστά το νόημα της ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή