Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Το καταφέρατε...




…να διαψεύσετε τους ίδιους τους εαυτούς σας! Ο λόγος για την ΠΑΕ ΟΣΦΠ η οποία διεμήνυε προς πάσα κατεύθυνση πως μέχρι το τέλος της Τρίτης (εχθές) θα είχε κλείσει παίχτη αν όχι παίχτες. Αυτό είχε διαρρεύσει από το απόγευμα της Δευτέρας στην πιάτσα και όχι μόνο. Ακόμα και επώνυμες επιβεβαιώσεις στα ερτζιανά (Κ. Καραπαπάς στον Σέντρα) δεν απέκλειαν το α κλείσει παίχτη η ομάδα «ακόμα και μέσα στις πρώτες πρωινές ώρες (της Τρίτης)». Τώρα πως στο καλό τα κατάφεραν και ενώ είχαν όλον τον κόσμο –του Ολυμπιακού πρωτίστως- στην τσίτα, μεταγραφή τελικά ΔΕΝ έγινε, ενώ και τα ΜΜΕ θεωρούσαν τελειωμένες υποθέσεις τους Καστίγιο Ντάτολο και τον Σκόκο ψημένο, δεν γνωρίζουμε. Αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η υπομονή στον κόσμο της ομάδας έχει σχεδόν εξαντληθεί και αυτό φάνηκε από τη μακρόσυρτη γιούχα μετά την ΝΙΚΗ επί της ΑΕΛ την περασμένη Κυριακή. Το ενδεχόμενο να μην ενισχυθεί ο Ολυμπιακός στις θέσεις που πονάει θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, μέσα και έξω από τα στενά όρια της ομάδας.

2 σχόλια:

  1. χορτάρι σας διαβάζω καθημερινά. Είστε φοβεροί...Μια παρατήρηση μόνο έχω: γράφετε συνεχώς "παίχτης" ενώ κανονικά είναι "παίκτης". Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε, μπας και ξυπνήσουμε...πραγματικά μας ανοίγετε τα μάτια και ελπίζω το κοινό σας να διευρυνθεί για να καταλαβαίνουν όλο και περισσότεροι τι κουτοΧΟΡΤΑΡΙ τρώνε και φυσικά για να βγάλετε κι εσείς ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ!!! καλή συνέχεια.μην το δημοσιέυσετε δεν υπάρχει λόγος να φανεί το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε το σχόλιο σου εμφανίστηκε αυτόματα, δεν παίζει έγγριση για τα σχόλια. Αν θέλεις να μας πεις κάτι πιο πριβέ στείλε μέιλ. Thanx για τα καλά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή