Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Γιατί το συνεχίζετε;


Γράφουν ακόμα οι εφημερίδες για τελευταίες ελπίδες του Ολυμπιακού για μεταγραφή του Σκόκο στο λιμάνι. Αφού το ξέρει όλος ο κόσμος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φυγεί ο παίχτης αυτή τη στιγμή από την ΑΕΚ. Ετσι όπως είναι η κατάσταση στα διοικητικά της Ένωσης αν τύχει και πουλήσουν τον Σκόκο οι μέτοχοι θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος! Και ο Σκόκο θα πρέπει να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος για να μην τον πετύχουν οι οπαδοί! Αλλά πες ότι τον πουλάνε και δέχεται και ο Σκόκο, λεφτά υπαρχουν για μια τέτοια μεταγραφή απο πλευράς ΟΣΦΠ; Γιατί χαριτολογώντας την επομένη του ντέρμπι έλεγαν από την ΑΕΚ, ότι με 8 εκατ. ευρώ (και λίγα λέμε μάλλον) και τον Μήτρογλου, μπορεί να μπούμε στη διαδικασία να το σκεφτούμε!

2 σχόλια:

  1. πάντως ΧΟΡΤΑΡΙ, η αλήθεια είναι πως του Σκόκο δεν του πάνε τα ερυθρόλευκα. Δεν είναι γαυρόφατσα, πως να το κάνουμε. Με το τριφύλλι στο στήθος θα έδειχνε καλύτερα. Όπως και ο Σάλπι με το δικέφαλο (του Βορρά) στο στήθος ΚΑΙ αυτός θα έδειχνε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to synexizoun epeidh otan ton parei to kalokairi i panatha na exoun na lene oit proton pali tous kleyoume paixtes kai oti deyteron prospathisan na ton paroun alla i aek ton dinei sti sympatheia tis...ton pao!ti allo?gayyyyyyrotheories...pao gera!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή