Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Και λογικό είναι

Και πολύ λογικό είναι να ανησυχούν και να φοβούνται οι φίλοι των ερυθρόλευκων για το μέλλον (βλ. εξώφυλλο "ο Φίλαθλος" πάνω). Ως γνωστόν ότι ανεβαίνει πέφτει. Λογικό είναι κάποια πράγματα να κάνουν τον κύκλο τους. Το πιο ανησυχητικό απ' όλα είναι η άρνηση του προέδρου Σ. Κόκκαλη να σκεφτεί την διάδοχο κατάσταση (έστω για την ώρα). Αντίδραση σαφώς εγωιστική, άκρως δικαιολογημένη από πλευράς του, αλλά μας φέρνει στο μυαλό τον "Καπετάνιο" ο οποίος χρειάστηκε να περάσουν 4 χρόνια για να καταλάβει πως τα πράγματα αλλάξανε στον χώρο και να κάνει στην άκρη. Και έπειτα χρειάστηκαν άλλα 10 χρόνια για να αρχίσει -κατά πως φαίνεται- να ορθοποδεί ο ΠΑΟ. Αυτά πρέπει να προσέξουν στον Ολυμπιακό, διότι αν καταρρεύσει το σύστημα που θέλει τον Ολυμπιακό πάντα νικητή τότε η πλατιά μάζα των φιλάθλων θα απογοητευτεί και μετά χρειάζεται απίστευτη δύναμη και υπομονή για να έρθουν τα πράγματα τούμπα. Σκέψεις είναι αυτές στο άμεσο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να τα αναλύσουμε καλύτερα, σύμφωνα και με τις περιστάσεις πάντα.


1 σχόλιο:

  1. thyra 7: proedre mpeeee mpe mpeeeeee mpee mpe mpeeeeeeeee

    paixtes: ksksksksksksksksksks.... tha matosoun apto ksisimo, pame mpouzoukia?

    perivallon swkou: tha paiksei senterfor o proedros kai meta tha doume an einai kalyteros o sise.tha anastenaksei o tzorvas.

    swkos: skata ta kanate gamw to diaolo mou.anikanoi. xwris diathsia dld den mporeite na kerdisete ena prwtathlima? kai exw kai tous allous na mou spane to karaiskakh. ti tha pei o lav?tha prepei na plhrwsw kai gia ta spasmena dld. kai xrwstaw kai ena murio sto ziko.ftouououou

    ΑπάντησηΔιαγραφή