Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Μπράβο Αντώνη, καλά τους είπες!!!


Δηλαδή για να καταλάβουμε, διαβάζουμε στο «ΦΩΣ» ότι ο Νικοπολίδης είπε στους συμπαίκτες του, στους συναδέλφους του ότι όποιος ξενυχτάει την έβαψε, όπως είπαν και οι οπαδοί! Δηλαδή για να ξανακαταλάβουμε ο αρχηγός της ομάδας, μετέφερε απειλή των αγαναχτισμένων οπαδών στους συμπαίκτες και συναδέλφους του. Μάλιστα, κάτι αρχίζουμε και βγάζουμε τώρα. Και ο Νικοπολίδης δηλαδή δεν απάντησε στους οπαδούς «όχι παιδιά, δεν ξενυχτάμε, προσπαθούμε, θα παλέψουμε» μπλα μπλα μπλα τα κλασικά; Ή όντως γνωρίζει πως γίνεται άστατη ζωή από τους συμπαίκτες του οπότε, έσκυψε το κεφάλι στους φίλους των πειραιωτών, κάνοντας την πάπια και απλά μετέφερε τα λεγόμενά τους στους παίχτες; Δεν προστάτευσε τους συμπαίκτες του – συναδέλφους του και απλά με λίγα λόγια τους είπε κάτι σε στυλ «μάγκες όποιος ξενυχτάει, πίνει, τριγυρνάει και γενικά γ…άει την ομάδα, θα τον γ…σουν οι οπαδοί», γιατί κάπως έτσι θα του τα παν και αυτοί, έχοντας και τα δίκια τους. Σοβαρά τώρα, είναι αρχηγός της ομάδας και προφανώς έχει γνώση για τα περισσότερα που συμβαίνουν μέσα σε αυτή και προφανώς δεν κάνει τίποτα.

6 σχόλια:

  1. KO KO KO KO KO KO KO KO KO

    ANTWNH ANTWNH ANTWNH APO TON KANAPE THA VLEPEIS TO SENTONI!!!!

    ELA AGORI MOU STO OAKA!!!ELA ELA ELA ELA>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο κηπουρος. . . ταχυδρομος!
    Τελικα εχει πολλα ταλεντα ο Αντωνης:)

    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. popopo file egrapses!apo kipouros..taxidromos!xaxxaxaxaxa!po re plaka me ton antonaki!etsi opos leei o synvazelos pio pano...ela antonaki sto oaka na fas kamia 3ara kai na klais...pao gera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. a kai kati allo...ego pou eipa pao gera eimai!
    thelo na sas po oti eimai o nikopolidis antonios kai molis teleiosa...gia panta apo tin mpala!to skeftomai kai eimai poli konta sto na to apofasiso!den antexo allo na troo goal geloia kai oso skeftomai to oti gia ayto efyga apo ton pao kalio!pao gera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κηπουρος,ταχυδρομος και ρουφιανος με μια λεξη ΓΑΥΡΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ORAIO POIHMA!XAXXAXAXA!pao gera protathlima xana!

    ΑπάντησηΔιαγραφή