Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Crash Test



Πριν αρκετό καιρό είχαμε καταθέσει την άποψη μας για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την άσχημη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο Όμιλος. Σήμερα, τώρα, είναι η σειρά για τον ερυθρόλευκο ερασιτέχνη καθώς η κατάσταση εδώ και καιρό έχει φτάσει στο απροχώρητο.

H κατάσταση στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό είναι τραγική για όλα σχεδόν τα τμήματα του. Οικονομική εξαθλίωση, παίκτες που ζουν με δανεικά και απουσία παραγόντων για να δώσουν λύση. Αύριο όπως ενημερώνουν από τον Ολυμπιακό είναι η μέρα για να συμβάλουν όσοι αγαπούν τον Ερασιτέχνη με τον οβολό τους για να αρχίσει να δίνεται μία λύση στην κατάσταση. Εκτός από αυτό είναι γνωστή η ιστορία πως οι φίλοι του ΟΣΦΠ για να αγοράσουν διαρκείας στο ποδόσφαιρο πληρώνουν επιπλέον 60 ευρώ για να γίνουν μέλη στον Ολυμπιακό. Οπότε ίσως παρουσιαστεί ένα θέμα με αυτή την επιπλέον ενίσχυση. Καθώς ήδη οι κάτοχοι διαρκείας έχουν "κάνει το καθήκον τους". Άσχετα αν πολλοί εξαυτών δυσανασχετούν με το επιπλέον 60άρι.

Τα μεγάλα ομαδικά τμήματα αυτά του αντρικού και γυναικείου βόλεϊ, αγωνίζονταν στα περισσότερα ματς μεταξύ συγγενών και φίλων. Και στους τελικούς που έσπευδαν να γεμίσουν το γήπεδο οι φίλοι των ομάδων, επιχειρούσαν κάτι τέτοιο με το γνωστό "ντου" χωρίς εισιτήρια! Και εκτός αυτού, δύο φορές λεηλατήθηκαν και οι αποθήκες με το προπονητικό και όχι μόνο υλικό ένδυσης των τμημάτων!

Αύριο λοιπόν όπως γράψαμε και παραπάνω, είναι η ημέρα κρίσης. Καθώς οι ερυθρόλευκοι φίλοι καλούνται να γίνουν μέλη στον Ολυμπιακό συμβάλλοντας έτσι όσο μπορούν στο να βρει ο Ερασιτέχνης μία σανίδα σωτηρίας. Εκτός από τους ανώνυμους φίλους των ερυθρόλευκων, ημέρα κρίσης είναι κυρίως και για τους επώνυμους. Ισχυροί επιφανείς άνδρες, δηλωμένοι φίλοι του Συνδέσμου, παράγοντες και μη είναι υποχρεωμένοι να συνδράμουν τα μέγιστα για να αρχίσει να ορθοποδεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Ονόματα όπως αυτό του κ. Μαρινάκη, των αδερφών Αγγελόπουλων, του Λαυρεντιάδη κ.α. θα μπορούσαν να δώσουν ουσιαστικές ανάσες ζωής στα τμήματα και να προσφέρουν χαρά στους αθλητές που αγωνίζονται γιατί στην τελική δεν έχουν και τίποτε άλλο να κάνουν και ο αθλητισμός είναι η ίδια τους η ζωή!

Υγ. Αυτή η ατάκα στο εξώφυλλο του "πρωταθλητή", "όλοι αύριο για να ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ" ακούγεται λίγο σαν το γνωστό "να μαζευτούμε να πάτε" και μήπως τελικά δείχνει λίγο και το κλίμα που επικρατεί;...

1 σχόλιο:

  1. o laurentiadhs idiws pou etrekse na dwsei prim gia na nikhsei o gauros thn ksanthi persi.tou xalase ta sxedia o swkos omws. kai o maridas???? elege oti tha krathsei ton milkovic, me ti lefta re marida? epaize tzampa, sas ekane magkes kai tous prosfereis psixoula?fygane oi polistes tou ethnikou me thn prwth pou den eixe lefta o ethnikos kai phgane sto gauro kai twra parakalane gia na prlhrwthoune ki autoi oi malakes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή