Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Piazza ...Νέα Σμύρνη!


Όλα για όλα τα παίζουν απόψε οι πράσινοι στην Πλατεία, κόντρα σε έναν ψυχωμένο αντίπαλο! Στις 7 η ώρα ο Παναθηναϊκός καλείται να διατηρήσει τη διαφορά των 2 βαθμών από τους διώκτες του, αλλά και να προσαρμοστεί άμεσα από την piazza di spagna στην ...piazza Νέα Σμύρνη. Η θριαμβευτική πρόκριση επί των Ρωμαίων ανήκει στο παρελθόν και τα βλέμματα στρέφονται στο πολυπόθητο πρωτάθλημα.

2 σχόλια:

  1. Αδέρφια αύριο παίζουμε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας με τον Νιόνιο στη Νέα Σμύρνη.Δυστυχώς η φασιστική απαγόρευση μετακινήσεων σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό εισιτήριο που έχει εφαρμοστεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης δε μας αφήνει περιθώρια στο να είμαστε δίπλα στην ομάδα.

    ΌΜΩΣ!

    Επειδή το παιχνίδι αυτό πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά όλοι, καθώς άλλη βαθμολογική απώλεια δεν επιτρέπεται, έχει αποφασιστεί από τους συνδέσμους η αυριανή μας παρουσία στο προπονητήριο της Παιανίας στις 15.30 το μεσημέρι.

    Όσοι περισσότεροι μπορούμε να είμαστε εκεί λοιπόν, για να δώσουμε το μήνυμα στους παίκτες μας ότι θέλουμε τους 3 πόντους αύριο.Να τους δώσουμε να καταλάβουν από νωρίς αύριο, ότι πρέπει να τα δώσουν όλα.

    Ραντεβού αύριο στην Παιανία λοιπόν.Το πρωτάθλημα αυτό έχουμε πει ότι θα το πάρουμε κι εμείς και το εννοούμε.

    ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΡΡΥ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 3 Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή