Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Στα ρηχά…


Άσχημη η χθεσινοβραδινή βραδιά για τις ελληνικές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ. Για την ακρίβεια μία άσχημη ευρωπαϊκή εβδομάδα. Την αρχή έκανε ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ήττα - σοκ από την Κοπεγχάγη στην έδρα του.

Τη σκυτάλη πήρε εχθές αρχικά η ΑΕΚ. Μάλλον ο Μπάγεβιτς δεν ήταν το σοβαρότερο πρόβλημα στο να αποδώσει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο. Ευτυχώς έφαγε μόνο 4 γκολ από τη Ζενίτ και λέμε ευτυχώς γιατί στο τέταρτο το ματς ήταν 2-0 ενώ πέτυχε και ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Λυμπερόπουλο. Επίσης ο παίκτης που έσπευσε στο αεροδρόμιο να κάνει δηλώσεις επικροτώντας την αποχώρηση Μπάγεβιτς, ο Νασούτι, ήταν και ο χειρότερος του γηπέδου. Έστω κι αν αδικήθηκε στη φάση του πέναλτι. Πάλι καλά που δεν έπαιξε και ο Κερζάκοφ δηλαδή…

Ο Άρης πάλεψε στη Νορβηγία αλλά ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρόζενμποργκ. Η άμυνα πρόδωσε τον Ρουίς και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Μάλιστα ο Σηφάκης έκανε και κάποιες καλές επεμβάσεις σε μακρινά σουτ των Νορβηγών. Ο Ρουίς πάλευε μόνος του μπροστά, πέτυχε γκολ, όμως η αμυντική λειτουργία των Θεσσαλονικέων ήταν απαράδεκτη με πρώτο και καλύτερο τον Ρ. Γκιάρο.

Τέλος ο ΠΑΟΚ, νίκησε έστω και δύσκολα την ομάδα από το Ζάγκρεμπ με 1-0 χάρη σε γκολ, ποιου άλλου του Βλάνταν Ίβιτς. Από τη στιγμή που Μουσλίμοβιτς και Σαλπιγγίδης έχουν ξεχάσει τι θα πει «γκολ» ο Ίβιτς έβγαλε και πάλι τα κάστανα απ τη φωτιά απέναντι σε μία ομάδα που έχει ηγέτη στην άμυνα τον Μπίσκαν και στην επίθεση τον Ρουκάβινα! Ο ΠΑΟΚ εντελώς ακίνδυνος επιθετικά, πέτυχε το γκολ από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία και έξυπνη κίνηση του Ίβιτς. Ο Δικέφαλος μάλιστα κυνήγησε στη συνέχεια και δεύτερο γκολ όμως οι Βιεϊρίνια και Ελ Ζαρ ήθελαν από μία μπάλα ο καθένας! Ο Πάμπλο Γκαρσία περιόρισε σημαντικά τον Σαμίρ και γενικά ήταν αρχοντικός στη μεσαία γραμμή. Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς συνεχίζει να προβληματίζει. Επόμενο ματς με τον Άρη στην Τούμπα μεθαύριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου