Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Εισβολή στο γήπεδο και ξύλο σε διαιτητές, στο Περού! (video)

Το… ξύλο της αρκούδας έπεσε στον αγώνα ανάμεσα στην Carlos Mannucci και την Volante Bambambamarca για την άνοδο στην Α’ κατηγορία του Περού, αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν εξοργισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και πήραν στο κυνήγι τη διαιτητική τριάδα, μοιράζοντας μπουνιές, κλοτσιές και ροπαλιές!

Οι φίλαθλοι της Carlos Mannucci ένιωσαν την οργή να ξεχειλίζει στο 64′, όταν η ομάδα τους βρέθηκε να χάνει με 0-1 αλλά και να παίζει με 9 παίκτες λόγω δύο αποβολών, στην πλέον καθοριστική αναμέτρηση για το Copa Peru, όπως λέγονται οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, οι εξοργισμένοι Περουβιανοί οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο κρατώντας κοντάρια, μπουκάλια και πέτρες και άρχισαν να κυνηγούν με λύσσα το διαιτητή Carlos Montero Mendoza! Οι σκηνές κυνηγητού που ακολούθησαν έμοιαζαν βγαλμένες από επεισόδιο του… Benny Hill, χωρίς τελικά ο διαιτητής να γλιτώσει το ξύλο. Μεταξύ άλλων, τον χτύπησαν με μπουκάλι και του έσκισαν το φρύδι, ενώ δέχθηκε δεκάδες μπουνιές και κλοτσιές.
Μαζί του, τις «άρπαξαν» και οι δύο βοηθοί του, Cesar Chung και Orlando Oncoy, ο πρώτος από τους οποίους είδε κι έπαθε μέχρι να φτάσει στην είσοδο των αποδυτηρίων, αφού οι χούλιγκαν τον χτυπούσαν από παντού και με κάθε τρόπο…
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αγώνας διακόπηκε και θα κατακυρωθεί υπέρ των φιλοξενούμενων, ενώ οι διαιτητές διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όταν τελικά κατάφεραν να φυγαδευτούν από το γήπεδο.

Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες σκηνές ξύλου σε βάρος των διαιτητών, στην πόλη Trujillo του Περού:

Link: http://www.sportena.com/2010/10/opadoi-sapisan-sto-xylo-diaithtes-sto-perou-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου