Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Vamos bien Χιμένεθ

Με "συστατικές επιστολές" από Μουρίνιο, Γκουαρντιόλα, Πελεγκρίνι και Λοτίνα, αλλά και την κατεύθυνση που έδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ πριν 4 μέρες, ο 46άχρονος Ισπανός Μανόλο Χιμένεθ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Δικεφάλου. Έτσι μετά τη Σεβίλλη Β' και την ...Σεβίλλη, ο Χιμένεθ έρχεται στην Αθήνα για να αναλάβει για πρώτη φορά ομάδα εκτός Ανδαλουσίας! Ένα στοίχημα για την ΑΕΚ αλλά και για τον Χιμένεθ.

Έχοντας αναδείξει παίκτες όπως ο Σέρχιο Ράμος αλλά και έχοντας συνεργαστεί με παίκτες όπως ο Κανουτέ, ο Λουίς Φαμπιάνο, ο Ζοκορά και ο Σκιλασί, δείχνει αρκετά έμπειρος για να διαχειριστεί ένα ρόστερ με αρκετά "θέματα" όπως αυτό της ΑΕΚ. Η πίστωση χρόνου είναι δεδομένη από πλευράς κόσμου αλλά και διοίκησης. Στα "epic quotes" του Μανόλο Χιμένεθ, κορυφαία θέση κατέχει η ατάκα: "είμαι όπως ένα χταπόδι, έχω τρεις καρδιές. Μία για την προσωπική μου ζωή, μία για την επαγγελματική μου ζωή και μία για τη Σεβίλλη".

Την πρώτη ομάδα της Σεβίλλης την προπόνησε για 2,5 χρόνια. Σε 136 αγώνες είχε 75 νίκες, 22 ισοπαλίες και 39 ήττες.

1 σχόλιο:

  1. apla ena megalo stoixhma, toso megalo oso kai h axia tou!!!!toulaxiston,anevazei to epipedo tou ellhnikou podosfairou!!!tha doume...

    pantws mhn perimenoun ta aekakia na doun diafora apo ton 1-2o agwna...alla tha prepei na perimenoun allh psuxologia kai kapoio pathos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή