Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

To derby των καλύτερων!


Την ερχόμενη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο αναμετρούνται οι δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ που αυτή τη στιγμή δείχνουν να είναι οι πιο φορμαρισμένες και ελκυστικές για διάφορους λόγους. Καταρχάς και οι δύο συμμετέχουν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, με την επιπλέον κούραση να είναι δεδομένη και καταλυτική. Παρ' όλα αυτά και σε αντίθεση με τον πρώτο Ολυμπιακό, που στο πιο δύσκολο τεστ που είχε, το Καυτατζόγλειο, έχασε, ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν δώσει δείγματα. Οι πράσινοι έχουν βγάλει Χαριλάου, Καβάλα, Κρήτη και ΠΑΟΚ εντός χωρίς ήττα, σκοράροντας αλλά και εντυπωσιάζοντας με τα μεγάλα διαστήματα που είχαν ολοκληρωτική κατοχή μπάλας και πίεση στον αντίπαλο. Η Ένωση από τη στιγμή που έφυγε ο Μπάγεβιτς, και οι παίκτες δεν έχουν πλέον στο μυαλό τους, πως βρέξει-χιονίσει θα τα ακούει πρώτα ο προπονητής και μετά όλοι οι άλλοι, αρχίζει και παίρνει τα πάνω της. Νίκησε την Ξάνθη και εχθές πέρασε εντυπωσιακά παίζοντας μπαλάρα μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σκόρπισε τον προερχόμενο από τον θρίαμβο της Τούμπας, Άρη του Κούπερ.


Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγωνιστικό γολγοθά του με νίκη επί του ΠΑΟΚ και ακολουθούν αγώνες με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και δύο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ επίσης έχει δύσκολο πρόγραμμα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη, το Γιουρόπα Λιγκ αλλά και αγώνες μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα, σε Τούμπα, Καβάλα και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Όπως καταλαβαίνει κάποιος οι επόμενες 5-6 Κυριακές θα κρίνουν πολλά για τις δύο ομάδες αλλά και για τον Ολυμπιακό ο οποίος χωρίς την Ευρωπαϊκή υποχρέωση θα επισκεφτεί το ΟΑΚΑ δύο φορές αφού πρώτα υποδεχτεί τον πληγωμένο Άρη στο Καραϊσκάκη, σε 6 ημέρες στα ...πρώτα δύσκολα...

5 σχόλια:

  1. teleiwsane ta filika tou gaurou, twra na tous doume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sopa re floriginal tora mou egines omadara????are aekakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. loipon magkes: -pao vs rubin 2-2,
    -aek vs pao nikh aek,
    -kupello elladas o pao tha perasei me 1-2 apo thn kozanh,
    -pao vs osfp 1-0
    kai
    - rubin vs pao nikh pao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανέκαθεν τα παιχνίδια με το πιο καλό θέαμα (δεκαετίες 80 και 90) ήταν αυτά μεταξύ ΠΑΟ και ΑΕΚ. Ελπίζουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο και την Κυριακή και φυσικά η ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΑΣ να φύγει με το τρίποντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή