Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Wayne Rooney: «Χαίρομαι που λύθηκε το μπέρδεμα» (video)

Για την επέκταση του συμβολαίου του με τη Manchester United μέχρι το 2015 μίλησε στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι του αγγλικού συλλόγου ο Wayne Rooney, λίγες ώρες μετά την επικύρωση της συμφωνίας.
Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα έπειτα από τις εξωσυζυγικές του περιπέτειες τον περασμένο μήνα, αλλά ακόμα περισσότερο ύστερα από τη δήλωσή του ότι ήθελε να φύγει επειδή δεν είχε εγγυήσεις για το μέλλον της United. Τελικά, όμως, όλα έγιναν για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει για άλλα 5 χρόνια στο Old Trafford, όπου ήδη μετρά έξι χρόνια παρουσίας.
«Είμαι ενθουσιασμένος. Προφανώς υπήρχε ένα μικρό μπέρδεμα σε βάθος χρόνου, αλλά χαίρομαι που λύθηκε και ελπίζω να προχωρήσω μπροστά και να επιστρέψω στη δράση. Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες για μένα και σίγουρα ήταν δύσκολες και για τον σύλλογο», είπε ο Rooney στο κανάλι της Manchester United και συμπλήρωσε:
«Αυτό που ήθελα ήταν να κάνω γνωστή την άποψή μου. Είχα κάποιες ανησυχίες και τις έκανα γνωστές στον David Gill και στον προπονητή. Τις 2-3 τελευταίες μέρες το θέμα γνωστοποιήθηκε στο κοινό και τα πράγματα έγιναν κάπως δύσκολα. Γι’ αυτό νιώσαμε ότι έπρεπε να κινηθούμε γρήγορα για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση. Μίλησα με τον προπονητή, με τον David Gill και με την οικογένεια Glazer. Όλοι τους με διαβεβαίωσαν ότι αυτός είναι ο σωστός σύλλογος για μένα και ότι θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός και να κερδίζει τίτλους. Έγινε αυτό που πραγματικά ήθελα και είμαι χαρούμενος που υπέγραψα αυτό το συμβόλαιο».


Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Wayne Rooney μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του:



Link: http://www.sportena.com/2010/10/wayne-rooney-xairomai-poy-lythike-to-mperdema-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου