Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Κίνηση ΜΑΤ ν.2


Η δήλωση Βγενόπουλου αυτό που έκανε ήταν να θέσει όλους προ των ευθυνών τους. Όλους μέσα και έξω από την ομάδα. Ουσιαστικά με τον τρόπο που τα είπε ο μέτοχος του ΠΑΟ, συσπειρώνει άπαντες γύρω από τον μοναδικό στόχο των πρασίνων, την κατάκτηση του νταμπλ. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή με ένα μικρό μαξιλαράκι ασφαλείας, όμως το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η περίπτωση του να χάσει ο Παναθηναϊκός κι άλλους βαθμούς είναι πιθανή. Και ο Α. Βγενόπουλος θέλει να προλάβει την κρίση που μπορεί να ακολουθήσει αυτή την περίπτωση. Ακριβώς επειδή το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, για όλους, αν ο ΠΑΟ χάσει και άλλους βαθμούς η συσπείρωση των ανθρώπων γύρω από την ομάδα και του κόσμου θα είναι το βασικό ζητούμενο και αυτό θέλει να πετύχει ο «Βγενό» και όχι γκρίνιες μουρμούρες και μπηχτές που θα μπορούσαν να κάνουν τα πράγματα πολύ χειρότερα. Και επειδή ακριβώς ο Βγενόπουλος δεν κατονόμασε, αναπόφευκτα συνεπάγεται ότι όποιος (παράγοντας, μέτοχος, παλαίμαχος, δημοσιογράφος κτλ) στο μέλλον «γκρινιάξει» θα φάει «το χρέωμα» πως υπονομεύει την προσπάθεια κατάκτησης του νταμπλ.

25 σχόλια:

  1. Ο βγενοπουλος το καλοκαιρι ανηφοριζει τουμπα!Σημειωσε το,να το θυμασαι τι σου λεω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI NA KANEI TOUMPA? NA FAEI PATSA STON ASLANIDI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gkotzo to paizeis trelitsa e? an foras panteloni mila...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τους σεντραρε ολους ο βγενοπουλος.το νταμπλ και τα ματια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου ως γνωστόν οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται προσβλέπουν και σε άλλα οφέλη είτε αυτά έχουν να κάνουν με την προσωπική τους προβολή είτε με το πόσο μπορούν να επηρεάζουν τις φίλαθλες μάζες και κατ' επέκταση την πολιτική εξουσία. Όσο ικανός και αν είναι κάποιος επιχειρηματίας η δύναμη που έχει δεν συγκρίνεται με τίποτα με αυτή που διαθέτει αν ταυτόχρονα ρυθμίζει και τις τύχες μιας λαοπρόβλητης ομάδας. Είναι γνωστή εδώ και χρόνια η ρητορική ερώτηση που αποδεικνύει το παραπάνω επιχείρημα: «Τι θα ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης αν δεν είχε τον Ολυμπιακό;»



    Αυτή ακριβώς η ερώτηση, αλλά και όλα όσα αυτή υπαινίσσεται φαίνεται πως γυρνάει στο μυαλό του Ανδρέα Βγενόπουλου εδώ και πολύ καιρό. Είναι γνωστό στους υψηλούς επιχειρηματικούς κύκλους της χώρας μας ότι το όνειρο του ισχυρού άνδρα της MARFIN δεν είναι άλλο από το να κατέλθει μια μέρα στην πολιτική σκηνή της χώρας.



    Εδώ και καιρό είναι προφανές ότι για να το πετύχει αυτό εκτός από την πολυσχιδή επιχειρηματική του δραστηριότητα έπρεπε να αποκτήσει και ισχυρό έρεισμα στο πιο δημοφιλές άθλημα του κόσμου το ποδόσφαιρο ώστε να δημιουργήσει μια ισχυρή δημοτικότητα γύρω από το όνομα του. Η κίνηση που έκανε πέρυσι πληρώνοντας αρκετά χρήματα και δημιουργώντας ουσιαστικά την πρώτη πολυμετοχική ομάδα στην Ελλάδα τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως δεν στέφθηκε από επιτυχία, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της ομάδας γεγονός θα του επέτρεπε μέσω χειρισμών να μεταβληθεί σε έναν λαϊκό ήρωα που θα έβγαζε την ομάδα από την κακοδαιμονία των τελευταίων δέκα ετών.



    Έτσι σήμερα στο τέλος μιας πλήρως αποτυχημένης περιόδου για την ομάδα του Παναθηναϊκού, όπου τα προσχήματα έσωσε για μια ακόμη φορά το τμήμα μπάσκετ, επιτυχία όμως που πιστώνεται στους αδελφούς Γιαννακόπουλου, ο ισχυρός άνδρας της MARFIN φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει από το ίδιο του το δημιούργημά τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό αναζητώντας αλλού λαϊκό έρεισμα.



    Είναι προφανές σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ότι αυτό που δεν μπόρεσε να πετύχει ο κ. Βγενόπουλος στην πράσινη ομάδα λόγω κυρίως του αντίπαλου δέους που λέγεται Ολυμπιακός αλλά και των πολύ ισχυρών έτερων επιχειρηματιών που μετέχουν στο σχήμα και οι οποίοι δεν επέτρεψαν σε καμία στιγμή να γίνει η μεγάλη αθηναϊκή ομάδα έρμαιο στα προσωπικά σχέδια του ισχυρού άνδρα της MARFIN, θα προσπαθήσει τώρα να το πετύχει αγοράζοντας εξολοκλήρου μια άλλη ομάδα εκμεταλλευόμενος μάλιστα και τη διεθνή οικονομική κρίση η οποία έχει κόψει τα φτερά και στο ποδόσφαιρο.



    Κύκλοι που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα αναφέρουν πόσο ισχυρός άνδρας της MARFIN είναι στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου στην ΑΕΚ. Μια τέτοια κίνηση εξυπηρετεί πολλαπλώς τα σχέδια του κ.Βγενόπουλου. Παρά τα προβλήματα της η ΑΕΚ ήταν και παραμένει μια μεγάλη ομάδα που συμπεριλαμβάνεται στις τέσσερις μεγαλύτερες της χώρας, άρα είναι δεδομένο ότι ο στόχος της δημοσιότητας επιτυγχάνεται και με το παραπάνω.

    Δεύτερον τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό και με την διεθνή κρίση μπορούν να οδηγήσουν σε μια πολύ λογική τιμή αγοράς ενός πλειοψηφικού πακέτου, μια τιμή που σε άλλες εποχές θα φάνταζε εξωπραγματική. Ακολούθως η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει το σχεδιασμό της για τη δημιουργία νέου γηπέδου κάτι που ανοίγει τον δρόμο στον οποιονδήποτε την αγοράσει να εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε νέο στάδιο χτιστεί στο έπακρο προς όφελος του(MARFIN STADIUM κ.λ.π).



    Τέλος είναι γνωστό ότι κύρια μάζα των οπαδών της ΑΕΚ ανήκει στην εκλογική περιφέρεια της Β Αθηνών, μια από τις μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες της χώρας η οποία όπως λένε οι πολιτικοί βγάζει πάντα κυβέρνηση. Συνεπώς, ο οποίος ρυθμίζει τις τύχες της αγαπημένης ομάδας της περιφέρειας αυτής αποκτά αυτόματα και αυξημένο πολιτικό έρεισμα για οποιεσδήποτε μελλοντικές του κινήσεις, είτε αυτές αφορούν στο προσκήνιο της πολιτικής είτε στο παρασκήνιο …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΟΔΥΡΟΜΑΙ......
    Έτσι σήμερα στο τέλος μιας πλήρως αποτυχημένης περιόδου για την ομάδα του Παναθηναϊκού, όπου τα προσχήματα έσωσε για μια ακόμη φορά το τμήμα μπάσκετ, επιτυχία όμως που πιστώνεται στους αδελφούς Γιαννακόπουλου, ο ισχυρός άνδρας της MARFIN φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει από το ίδιο του το δημιούργημά τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό αναζητώντας αλλού λαϊκό έρεισμα.

    ΠΕΡΣΙΝΟ ΣΑΠΙΟ ΑΡΘΡΟ........

    ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΖΙΓΓΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΙ...

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

    ΠΑ-ΝΑ-ΘΗ-ΝΑΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kserei ti kanei o vgeno reeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πιστευω οτι οταν παρει την ομαδα ο βγενοπουλος εξ ολοκληρου θα απογειωθουμε.ειναι γατα με πεταλα. παντα μαζι με νικολα πατερα και τους αδερφους γιαννακοπουλους.αυτους που αγαπουν τον παο δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο καρδουλίτσας έδωσε τα χρήματα στον ερασιτέχνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. vale gps gia na pas ston tafo esy. mpes wikipedia na matheis pws paizontai ta upoloipa spor ektos mpalas kai meta vgale glwssa gia ton vgenopoulo.tha poulhseis kai pneuma geloie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ξεφτιλιζεστε γκοτζακια ξεφτιλιζεστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pwpwpwpwpwpw poso ponese h dhlwsh vgenopoulou

    axaxaxxaxaxaxaxaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. martyrane xwris ksylo autoi re, xaxa!
    tha to fate kai ayto, mh xaireste... o kairos gar eggys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΚΟΝΤΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΠΟΣΟ ΕΤΣΟΥΞΕ Ο ΒΓΕΝΟ ΠΡΟΧΤΕΣ Ε; ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΘΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΚΕΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΕΤΣΙ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΓΚΟΝΤΖΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. noisthkes gia ton erasitexnh touloumpako??????

    pes mas gia ton limperman..... einai kalos paixths????? kalyteros apton agamez??

    ouuuuuuuuust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΕΤΕ ΓΚΟΤΖΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ...

    ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. gate vgenopoule tous exeis trelanei! efialths sas exei ginei nakiamou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χοντρε εσυ?

    κατια?

    τσακι?

    ιακωβε? μπα

    ποιος εισαι ρε?

    σωφερ εσυ? αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σας ποναει ποναει ο βγενοπουλος αλητες.ασελγουσατε τοσα χρονια πανω στον παναθηναικο.ντροπιασατε την ιστορια του.θα πληρωσετε.το παραμυθι τελειωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΠΑΥΛΟΙ ΤΡΥΦΕΡΟΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ........ΒΓΑΛΤΕ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΟΛΗ ΡΕ........ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.......

    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ιντερνέτ (O TONOΣ ΣΤΟ νέτ)... 1 ΤΙΟΥΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ... 5 ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ 300... ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ...Η ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΓΚΟΤΖΑΚΙΑ ΓΑΒΡΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. parageilte souvlakia kai erxomai re

    2 xwris kremmydi me gyro thelw

    poios plhrwnei? mas pairnei kai gia trito?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γκοτζοειδες ποιον θα εφερνες εσυ στη θεση του σισε για πες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. kanenan re afou eixame ton paixtara ton matzio

    5 gkol se 5 xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αυλικοί της οικογένειας μπλέξατε.
    ο Ανδρέας είναι εδώ γαύροι του gg

    ΑπάντησηΔιαγραφή