Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Και τα πρόβατα θα σάστιζαν!

Απίστευτο δημοσίευμα της εφημερίδας "γαύρος" στο σημερινό της εξώφυλλο! Παραθέτει μία φωτογραφία από ένα από τα ριπλέι του αγώνα για να αποδείξει όπως λέει ότι δεν υπάρχει ανατροπή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Σισέ στη φάση του πέναλτι του ΠΑΟ. Παραβλέπουμε το γεγονός ότι έχουν κυκλοφορήσει στο ίντερνετ φωτογραφίες πολλών... pixel όπου φαίνεται η παράβαση του αμυντικού του ΟΣΦΠ και ότι οι σωστοί δημοσιογράφοι θα έπρεπε να έχουν ψάξει το θέμα περισσότερο για να μην εκτεθούν και αυτοί και η ομάδα που θέλουν να εκπροσωπούν. Παραβλέπουμε επίσης ότι οι παίχτες του Ολυμπιακού δεν διαμαρτύρονται στη φάση του πέναλτι παρα μόνο παρακαλούν τον Κάκο να μην δείξει την κόκκινη. Και παραβλέπουμε στην τελική ότι η φάση ήταν φως φανάρι! Και τα παραβλέπουμε όλα αυτά διότι αυτό που γίνεται με τη εφημερίδα "γαυρος" δεν είναι δημοσιογραφία, είναι κατι άλλο. Πάμε λοιπόν στην "απόδειξη". Έχουμε μια εικόνα και ένα ζουμ δεξιά σε κύκλο όπου φαίνεται μια μπάλα και δύο πόδια πίσω από αυτή. Στο ζουμ αυτό λοιπόν όπου δε φαίνεται τίποτα, οι άνθρωποι της εφημερίδας "γάυρος" βλέπουν(!) ότι ο Σισέ κλωτσά το πόδι του Παπαδόπουλου! Και πες ότι όντως είναι έτσι, που δεν είναι, η ανάλυση όμως της φάσης είναι ακόμα πιο λεπτομερής και συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Αβραάμ είναι μπροστα από τον Σισέ!!! Πως γίνεται βέβαια το χέρι του Σισέ να είναι μπροστά από το σώμα του Παπαδόπουλου και το σώμα του να πέφτει μπρος τα εμπρός ενώ ο Αβραάμ είναι όρθιος, δε μας το εξηγούν! Προκύπτει λοιπόν η τεράστια ανάγκη να φέρουμε τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ στην Ελλάδα να μας εξηγήσει αυτά τα φαινόμενα οφθαλμαπάτης που έλαβαν χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο χθες, για να δούμε τέλοσπαντων και 'μεις αν είχε βάλει κάποιος το χεράκι του!!!
Το έχουμε ξαναγράψει! Η αντιμετώπιση των αναγνωστών τους από τον "γαύρο" ώς πρόβατα είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε! Η χειραγώγηση της ελεύθερης σκέψης είναι ο κανόνας! Πλέον η εφημερίδα "γαύρος" περνάει σε άλλο επίπεδο όπου προσπαθεί να πείσει τους φίλους του Ολυμπιακού ότι αυτά που βλέπουν δεν είναι έτσι όπως τα βλέπουν! Μεταφορικά λοιπόν λέμε ότι και τα πρόβατα πραγματικά θα σάστιζαν και δεν θα βέλαζαν αν το κουτόχορτο που τους σέρβιρε ο τσοπάνης τους ήταν τόσο... πειραγμένο!

2 σχόλια:

  1. θεωρουσα τον καραπαππα εξυπνο ανθρωπο....αποδεικνυεται τελικα εφυεστατος...σου λεει εδω εχουμε χιλιαδες προβατα που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ σανο....εχει λεφτα το οπαδιλικι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραπαππας μακραν ο πιο αχωνευτος και καταπτυστος εδω και χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή